Selasa, 23 Oktober 2018

Busy with my study

Assalamualaikum semua.Sorry ye lama tak muncul di blog ni.Rabia busy dengan assignment. Assignment group pun ada. Assignment by individu pun ada.

Sempatlah study-study tu snap this picture.



Biasalah masuk sem 1lagi ni mencabar lah sikit. Hehe Kena pandai manage masa nak buat assignment. Ambik exam 3 subjek pendidikan awal kanak-kanak ini baru masuk sem 2 

Kalau ikutkan selalu petang-petang Rabia tidur je. Tapi sekarang masa tidur pun tak cukup tidur ni.

Dengan blog bersawang. Giveaway Rabia menang pun . Rabia baru tahu tau. Tu pun ada orang tag nama Rabia dekat Instagram. See? Lama giler aku tak bukak Instagram ke? Ada je bukak sekali sekala FB,Instagram tu . Tapi tak active lah.

Assignment oh assignment. Tadi Rabia bawak laptop . Tunjuk dekat Madam. Tanya okey ke assigment saya buat tu semua. Biasalah kan ada yang betul ada yang salah salah .

Jadi kita belajar dari kesilapan. Seriously memang ada dugaan sejak belajar di universiti ni .

Dugaan dengan exam
Dugaan dengan group assignment
Dugaan nak menghafal apa yg lecturer ajar
Dugaan nak tengok results
Dugaan nak presentation

Wish me goodluck okey? Result sem 1 tu nak kena laminate tu.

Okey assalamualaikum


7 Comments:

  1. Bersabar, InsyaAllah ada kejayaan menanti kamu..

    BalasPadam
  2. Goodluck rabia.. Teringat zaman study dulu2.. Seronok

    BalasPadam
  3. good luck Rabia...semoga terus fokus dan berjaya

    BalasPadam
  4. wahhh good luck belajar rabia. fokus2 .

    BalasPadam