Jumaat, 11 Januari 2019

Happy birthday

Happy birthday to kak Anzalna. May Allah bless u always.

Yes I memang rajin edit gambar selfie dengan sesiapa sahaja. I akan edit video wishes birthday.

Terharu kan?




Welcome sis. Gambar selfie dengan my mum pun I edit video tau. Senang je guna Photogrid je.

Just wishes birthday dengan photo Dan lagu sekali tau.

My birthday je tak ada lagi yang edit gambar sekali masukkan lagu ni hehe.

Puas cari lagu tu tau . Susah jugak cari ringtone' music lagu tu.

I ni bukan sekadar blogger sahaja. Pandai edit video wishes birthday dah sekarang ni.

Rabia ni pakar IT. Pakar teknologi. Hehehe.


8 ulasan:

  1. Bagusnya.. Rajin Anzalna layan fans. Terbaik.

    BalasPadam
  2. wow untungnya Anzalna balas! waaa
    sya singgah sini dan follow ya :)

    http://mylittlestoryi.blogspot.com/2019/01/jom-beli-novel-ain-maisarah.html

    BalasPadam
  3. terbaek :) bukan senang nak jumpa artis yg reply. hehe

    BalasPadam
  4. wahh bestnya siap anzalna reply lagi. mesti happy kan

    BalasPadam
  5. alahai.
    memang sweet sgt! bersemut api-api gitu :)
    terbaik lah rabia...

    BalasPadam