Khamis, 19 September 2019

Sayonara Stationery Giveaway by NiniHanini


Jemput join guys

Hai jemput join giveaway yang dianjurkan oleh nini hanini. Rabia suka stationery ni. Sebab comel sangat stationery ni.Hehehe kebetulan nini hanini komen dekat blog rabia ni. Apalagi support blogger kan. So rabia join je giveaway ni.InsyaAllah mana tahu ada rezeki rabia menang kan. Wish me goodluck..

Ada 2 set tau hadiah nini hanini nak bagi dekat pemenang. 


Sayo pack 


Nara pack 

Kalau rabia menang,rabia pilih nara pack.sebab comel sangat lah stationery dia tu..So cute..Geram je tengok ni.. 

Aku pun tak pernah beli stationery ni. Lalu dekat kedai pun aku tengok je stationery ni. Memang comel lah stationery ni kan. 


9 ulasan:

  1. Thank you rabia sebab join hehe <3

    BalasPadam
  2. join dari GA sama, goodluck!

    https://supersagaaaa.blogspot.com/2019/09/sayonara-stationery-giveaway-by.html

    BalasPadam
  3. comel!!!
    aida minat beli ni dulu kala tau, rabia.
    now, minat beli utk anak-anak plak.
    ajar diorang jadik organize.

    BalasPadam
  4. JALAN2

    https://belogsjm.blogspot.com/2019/09/sayonara-stationery-giveaway-by.html

    BalasPadam
  5. Good luck Rabia semoga ada rezeki

    BalasPadam