Assalamualaikum semua. Hai u all. Jom support blogger shfyqhhazhr ni. Follow blog dia tau.

http://www.shfyqhazhr.com

Apa impian raya raya saya untuk tahun ni ? Impian raya saya tahun ni ialah nak ziarah sanak saudara di area Kuala Terengganu ni. Tapi kan masih covid 19 . Tapi yang datang raya rumah rabia tu kena pakai mask dan kami akan bagi hand sanitizer sebelum anda melangkah masuk ke pintu masuk rumah kami. Impian raya tahun ni juga adalah pada malam raya tu nak bakar satay homemade sendiri je dekat belakang halaman rumah tu. Sebenarnya dah siap perap dah satay tu. Tunggu nak bakar je . I ada tanya my mom nak bakar ni semua nak buat berniaga ke? Hehe. untuk u all yang datang rumah rabia. Kami akan hidangkan satay homemade tau. Tapi limited tetamu jugak ni. Harap raya tahun ni tak sedih la. Sebab kita masih berada dalam keadaan covid 19 lagi. Semoga impian raya saya tahun ni tercapai la. Tahun ni raya single lagi 😂 Harap raya tahun depan berdua lah pulak. Aamiin.