Search This Blog

Rabu, 20 Oktober 2021

Ktcc mall

 Assalamualaikum semua.

Jalan nya hari ini . 






Makan di Ktcc mall . Huhu. Sup daging + nasi putih jelah .

Aiskrim baskin Robbins tu first time beli. Harganya memangg hehehe lumayan sangat.

Saja nak jalan jalan . 

Umi nak beli handbag sebenarnya . 


Jalan jalan

 Assalamualaikum hai semua.


Berbaju kurung purple hari ini.

Ada di bank ni .

Heheh

Nanti pergi mydin mall 

Berbaju kurung nak pergi jalan

 Assalamualaikum semua. Pagi pagi ni nak pergi makan pagi pergi mydin pergi ke Ktcc mall .



Gambar pertama pakai tudung sarung je di rumah.

Next gambar dah bersiap nak pergi jalan jalan . Ayu la rabia selalu pakai baju kurung.

Tengoklah raya nanti or hari biasa nak hangout beli baju kurung baru kan .


Selasa, 19 Oktober 2021

Hadiah giveaway photobook

 Assalamualaikum semua. Alhamdulillah hadiah giveaway photobook dah sampai la.





Ada lagi gambarnya tapi gambar je lah rabia snap ya. Sebabnya banyak gambar beauti je ni 😬. Hahahahaha.

Nanti hadiah apa pulak sampai ya ? 

Isnin, 18 Oktober 2021

Hadiah giveaway al quran dan tasbih dah sampai

 Assalamualaikum semua. Alhamdulillah hadiah giveaway dah sampai dah. Tunggu photobook jelah tak sampai lagi .


Alhamdulillah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 . Boleh la amalkan membaca al quran setiap masa. 

Alhamdulillah . Rezeki rabia. Memang rabia nak sangatt . Sebabnya ada terjemahan . 

Alhamdulillah. Doakan rabia dimewahkan rezeki lagi ya . Aamiin. Kaya berjaya dunia akhirat . 

Ahad, 17 Oktober 2021

Jalan hari ini

 Assalamualaikum semua. Hari ini jalan jalan lagi. Esok lusa off la jalan. Hari khamis pulak jalan .




Jalan jalan tengok pokok bunga jelah . Nak beli banyak dah pokok bunga dekat rumah ni . Hehe.

Okeylah nak rehat sekejap . 

Mainan beauti dah sampai

 Assalamualaikum semua. Mainan beauti dah sampai dah.


Comel nyaaa 🙈💜 Rabia pulak geram tengok ni. Beauti sukalah main tu.


Ni video nya. Rabia belanja ya.

Comel kot .

Rabia as her sister lah kan. Memang la beli macam macam mainan la untuk beauti.Untunglah beauti dapat kak Rabia ni . Kak Rabia beli je mainan tu kan. Dah ada 3 mainan dah . Huhu. Suka betul beauti.

Comel kan mainan dia tu. Rabia melihat ni turut geram jugaklah 🙈💜.

Okeylah nanti rabia nak tengok mainan apa sesuai lagi dibeli untuk beauti.


Sabtu, 16 Oktober 2021

bawak beauti pergi vaksin

 Assalamualaikum 💜 Alhamdulillah bawa beauti pergi vaksin hari ini.

Dah ada kard lah dia.




2.13 KG berat si beauti. Baik je dia . Senyap je. Time nak divaksin tapi dekat rumah gigit tuan rumah ni kan.

Huhu. Next time 17/11/2021 pulak bawa dia jumpa veterinar pulak.

Dia sihat je . Tapi kena vaksin la.

2 hadiah giveaway dah sampai

 Assalamualaikum semua. 2 hadiah giveaway dah sampai.

Hadiah from kak aien blogger .


From kak ain blogger 

Surprise box giveaway blog 


Alhamdulillah 💜 Teddy bear , tudung and card for me .


Lepas tu rabia dapat hadiah giveaway di instagram. Menang parfum hand sanitizer tu pulak .



Hand sanitizer dah sampai dah 💜 Thank you Gagnier Lavour . 

Tak sia sia la rabia join giveaway di blog dan juga giveaway di instagram.

Nantikan hadiah giveaway yang bakal sampai nanti ya. Banyak lagi hadiah tak sampai ni. 

Jumaat, 15 Oktober 2021

Jalan nya hari ini

 Assalamualaikum semua. Jalan nya hari ini. Alhamdulillah. 

Jalan jalan cari makanan dan susu untuk kucing rabia si beauti tu sebenarnya. Lepas tu pergi ke Pasar la pulak. Makan makan di sana dan umi beli blouse lah pulak .


Pergi ke Pasar la . Pergi ke Qiqi pet la. Pergi ke warung mawar sari di Pasar Kedai Buluh.

Masa ni lah luangkan masa dengan umi ayah . Masa mereka ada nilah. Rabia luangkan masa .

Jalan jalan makan makan . Hehe.


Alhamdulillah

 Assalamualaikum semua. Air fryer rabia hadiahkan dekat my friend tu dah sampai dah. Alhamdulillah .

Rabia menang but rabia hadiakan kepada my bff . 


Happy sangat rabia ✅😊💜😘❤. Nanti doakan rabia ya semoga dimewahkan rezeki lagi dan lagi dan lagi.

Teringin jugak nak hadiahkan something to my followers blog ni .