Assalamualaikum.hai.selamat hari raya.mood raya lagi kan.

Hari ini Rabia pergi jalan-jalan jalan dengan parent.Lepas tu memang pasang niat dah. Rabia nak beli cadar baru.

Duit tak ingat nak bawa. So pinjam duit ayah dulu. Ayah bayarkan .


5'Queen
Fitted Sheet Set
1 Fitted sheet (152cm x 190 cm)
2 pillowcases
1 bolster case

Asalnya umi Rabia pilih warna pink. Tapi Rabia dah puas dah dengan colour pink.

So Rabia pilih warna biru lah.

Bilik dah cantik. Cadar katil pun haruslah tukar selalu .
Takkan nak pakai cadar yang sama je kan?

Next time nak beli yang warna lain pulak.

Oklah dah nak masuk waktu zuhur.

Assalamualaikum

Rabia

Assalamualaikum.hi korang. Alhamdulillah rabia dah tukar template blog. Rabia Guna template denim kak RRAI. Korang boleh search blog : bajuwarnacoklat.

Selama ni Rabia memang suka template denim ni. Sebab nampak simple dan kemas je.

Rabia juga selalu buka blog Irine Nadia. Jadi dari situlah Rabia dah mula jatuh cinta dengan template denim ni.

And then Rabia nampak ada Freebies template denim kak RRAI ni.

Thank you kak .

Rabia Guna template akak tau.

Cantik sangat .


Simple kan template ni. InsyaAllah lepas ni tak tukar dah . Sebab memang citarasa Rabia nak template denim macam ni.

Dah berapa hari tak menulis blog ni.

Header tu cantik.Rabia tak tukar tau. Sebab nama nya dah cantik sangat .

Jom terjah blog akak RRAI
bajuwarnacoklat


Assalamualaikum.selamat pagi.selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin.

Alhamdulillah,hari ini raya ke - 7 dah. Rabia guna duit raya untuk cuci gambar raya tahun ni.



 SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN DARIPADA SAYA RABIAHTUL ADAWIYAH BT ABDUL GHANI.

 DONE CUCI GAMBAR RAYA
DONE BELI ALBUM RAYA

RABIAHTUL ADAWIYAH ABDUL GHANI
Assalamualaikum. Pada hari selasa malam,Rabia dan umi ayah pergi makan di restaurant Eat & Repeat di Kuala Terengganu.



      Brownies & ice cream

Semua makanan di sini berharga Rm 1.90 je.

Menu makanan yang ada di eat & repeat ni adalah :

Nasi putih ayam cincang
Nasi goreng cina
Nasi lemak telur
Mee kari
Mee Hailam
Mee sup/mee Hoon sup
Mee Bandung
Mee rebus
Soto ayam
Kepak ayam tandoori
Laksa utara 
Rojak
Mee celup
Lontong

Rabia makan soto ayam dan juga brownies & ice cream.Sedap sangat.Patutlah murah pun. Makanan nya sikit saja. Tak terlampau kenyang.Balik rumah pun dah lewat.Pukul 12malam.

Esok kan tu tak kejut sahur pun. 

Next time nak makan kat sini lagi. Cawangan baru ni.Baru je buka kedai makan ni. Asalnya nak makan nasi goreng cina tapi dah sold out dah.

Tapi alhamdulillah best makanan dekat sini. Soto ayam dia sedap . Brownies & ice cream sedap jugak.Puas hatilah makam di sini . Rabia minum jus oren je.

Eat & Repeat. Next time I repeat makanan lagi pula ya. 




Assalamualaikum.Selamat malam.Alhamdulillah tengah scroll blog untuk blogwalking tadi.Rabia terbaca top komentar blog kak azlindaalin ni.

Tak sangka kali ni nama rabia yang tercarta di nombor satu.










Sepanjang bulan ramadhan ni.Alhamdulillah selalu ada rezeki untuk rabia.Baru-baru ni top pengomen blog abam kie.Sekarang top pengomen blog kak azlinda pulak.

Rabia kan dah cakap,rabia nak berubah.Nak jadi blogger terkenal.Nak berkawan dengan semua blogger.Tak nak sombong-sombong.

Rabia hargai jasa kawan-kawan blogger dan juga pembaca setia blog rabia.Sayang korang .

Terima kasih sebab sudi bagi tips/nasihat tentang blog pada rabia kakak -kakak blogger.

 Lah dah pukul 11.10 pm ni.Nanti tak kejut sahur kan esok .

 Selamat berpuasa.

RABIA