Hai..assalamualaikum semua..salam jumaat 

Hari ni rabia nak share pasal smoothlipscrub by manja ni

Hari tu rabia menang contest smoothlips scrub by manja ni kali ke 15.

Dah lah cantik bekas dia ni..kecik je kan 


  Sapu je smooth lips scrub ni pada bibir 

Perisa strawberry smoothlips scrub ni  Awak-awak semua kalau ada masalah bibir kering ke,mengelupas  ke,bibir hitam ke..cepat order dengan kak manja ni ya.

Hyeee semua.. Ni nak kabo awok2 kat sini, sapa kat sini yg nak bibir yg mugil; cantik; bermaya; sihat..  Cepat2 order smooth lips scrub by manja NOW NOW 
Nak cantik bibir guna lah smoothlips scrub ni..barulah bibir tu nampak cantik gitu 


💯 Ingredients:
✔ Original Fruit Extract
✔ Sugar
✔ Honey
✔ Natural Lip Moisturizer
✔ Olive Oil
✔ Aqua

💟 Usage:
✔ Everyday used ( 2week and up )
✔ 2x @ 3x per weeks ( last up to 1month )

✨ Can use everyday
✨ No chemical
✨ Safe

💟 How to use? :
✔ Take a pinch of lipscrub, rub the lips slowly about 2-3minutes.
✔ Let the scrub do its work to your lips around 5-15minutes.
✔ Take some wet tissues @ dry towel, just wipe the scrub. 
✔ After wipe the scrub, apply some lipbalm @ lipstick for more gorgeous lips.


    Dan rabia nak bagi tips macam mana nak bibir pink 
  1. Sambil-sambil gosok gigi tu..gosoklah sekali bibir awak tu ya.
  2. Pakai lah smoothlips scrub by manja ni (search facebook ni okey : :nuraisyah din) 
  3. Sapu madu pada bibir..insyaAllah bibir nampak cantik dan tak mengelupas 
  4. Jangan lupa minum air masak sebanyak 8 gelas sehari  
  5. Pilih gincu yang sesuai dengan bibir awak

Blogger : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani 

 Hai..assalamualaikum

Best sangat pakai face relaxing treatment ni 

 Nak cantik luaran kena lah pakai face relaxing treatment ni 

I love this product 

 Be natural beauty 


Dah habis nanti boleh repeat order pulak 

Produk fellera beauty ni memang terbaik lah..siapa nak cantik macam madam syarifah khyra muhsin tu.kenalah pakai produk fellera beauty ni 

Sejak rabia pakai face relaxing treatment ni muka rabia rasa lembut gitu..gebu gebas gitu 

 Inilah rahsia kecantikan saya..setiap hari rabia akan cuci muka dengan face relaxing treatment ni 


 Pagi-pagi lagi rabia dah sapu face relaxing treatment ni dekat muka

 Keep calm and shine your face 

 Rabia dah jatuh cinta dah dengan ayat ni keep calm and shine your face 

 Nak cantik natural beauty jom lah pakai produk fellera beauty malaysia ni Tiada bahan kimia

 Blogger : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani 



Hai..assalamualaikum semua . Pagi-pagi lagi rabia dah bangun awal.
Sebab apa? Sebab semangat nak beli face relaxing treatment ni.Baru ni rabia nak pergi dekat fellera hq ..tapi bila rabia wasap dekat cikyu ni..dia beritahu face relaxing treatment ni habis stock dah .So rabia tak sabar nak pakai face relaxing treatment ni .Jadi hari ni juga rabia pergi giant beli face relaxing treatment ni dekat kiosk jentayu ni .Nasib baik ada face relaxing treatment dekat kiosk jentayu ni.Kalau habis stock macam mana?.Face relaxing treatment ni harganya adalah rm 32. 


 Nanti gebu gebas lah kulit muka rabia ni 


Sempat lagi rabia selfie dengan face relaxing treatment ni 
Nak cantik macam rabia tak? meh lah guna face relaxing treatment ni .Rugi kalau tak guna face relaxing treatment ni .Baru first time rabia guna face relaxing treatment ni .Selama ni rabia guna body scrub fellera tau.sekarang rabia nak try face relaxing treatment pulak. 


Blogger:Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani 




Hai...assalamualaikum 

Hari ini kan rabia happy sangat tau..

Nak tahu tak sebab apa rabia happy sangat hari ini?

Sebab rabia dapat beg free je ni

Macam mana boleh dapat beg free ni?

Rabia masuk contest lah dalam facebook ni

Bukan senang nak dapat beg ni tau

Dah kali ke berapa dah menang contest ni

Rabia menang kali ke 15 dah 

Beg baru sampai hari ni 




 Alhamdulillah rezeki ku hari ini 



 Cantik beg ni 

Menang kali ke 15 tu dapat hadiah special sikit ..heheh.. 
Sebenarnya rabia saja je masuk contest ni. Kalau ada masa lapang,rabia masuk je lah contest ni

Tapi bila dah selalu join contest ni..rasa macam happy lah..sebab dapat hadiah kan..yeahhh..

korang doakan rabia ya..harap-harap rabia dapat menang baju pulak 

 Nak merasa juga menang baju by de mifa ni 

Blogger : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani 
 Hai..assalamualaikum semua.. Hari ini hari yang paling indah dalam hidup rabia.Hari ini rabia pergi majlis konvokesyen 2017 di taman tamadun islam.. Rabia berdebar-debar sangat tau..Jantungku dup dap dup dap.  Debar sebab nak naik stage je .  Bila rabia naik je atas stage tu..Jalan macam model lah pulak..macam cat walk lah pulak.  Alhamdulillah ini lah kenangan yang terindah dalam hidup ku.Terima kasih sahabat-sahabat,ibubapa,dan juga pensyarah saya..terima kasih sangat-sangat.  Terima kasih semuanya kerana banyak bagi sokongan kepada saya . Love u alls 


Alhamdulillah graduate now 


Makeup by my mum..hehehe..umi rabia dah boleh jadi jurusolek dah ni . 



Bukan senang nak berjaya  Alhamdulillah rabia digelar sebagai graduan sijil kemahiran malaysia penjagaan & pendidikan awal kanak-kanak 

 Blogger : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani 

Now,rabia sambung diploma in early childhood education - ECE di unitar kuala terengganu.