Assalamualaikum selamat tahun baru 2022. Esok bermula la bekerja 😘 

Hari ini ada meeting with bos and teacher .

OOTD DULU YE . 


Rabia gemuk la . Its okeylah . Mana tahu tahun baru slim nanti . 

HAPPY NEW YEAR 2022 . 

 Assalamualaikum semua. Rabia cari cermin nak letak dalam bilik .

Lepas tu umi beli tempat letak garam gula tu .








TEMPAT LETAK GARAM GULA .

KEMAS BILIK RABIA. HAHAH. KOTOR NYA BILIK AKU . BERDEBU BERSEPAH. KEMAS KEMAS DEBU BALIK. MALAS LA CARA. HAHA. ANAK DARA APA LA RABIA NI .


Cermin ni la beli 😍😘 

2 barang je la beli . Awak beli lah . Masuk tahun baru cermin baru. 

TEMPAT LETAK GULA GARAM BARU LA JUGAK.

 Assalamualaikum semua. Banyak kenangan manis pahit masam dalam kehidupan Rabia . Apa apa pun kena teruskan niat bekerjaya untuk mendidik anak anak didik ku dan juga meneruskan berbisnes Shaklee. 

Ku harapkan tahun baru ni akan ada berita gembira ❤πŸ’ . 


Rabia try guna kaedah macam kak Azhafizah tadi. Tak jadi la pulak. Masalah instagram . 

Rabia try la google taip je bestnine 2021 guna version lama . Tup tup keluar macam ni. 

Fuh tadi macam malas nak buat ni. Akhirnya jadi la .

Gambar bestnine 2021 banyak gambar makanan je . Dia automatik keluar gambar tu . Dia tahu rabia kuat makan la tu kan . Hahaha .

Gambar sangkar baru beauti

Gambar maggi goreng Rabia masak 

Gambar handbag kakak ku bagi 

Gambar nasi goreng mentega Rabia masak 

Gambar nasi kerabu MHI 

Gambar ootd bag kakak ku bagi 

Gambar kedai makan 

Gambar nasi goreng pataya dan tomyam 

Alhamdulillah tahun ni 2021 saya sudah menjejaki ke tanah suci madinah dan mekah . Hadiah istimewa sempena hari jadi saya juga . 

😍😘 PENUTUP TAHUN NI . TAHUN BARU MENJELANG TIBA. UMUR KU 26 TAHUN.

KU HARAPKAN KERJAYA DAN πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’ JELAH TAHUN 2022 NI . 

Aamiin . 

ESOK RABIA ADA MEETING DI TADIKA . 

Hai semua 😘

Assalamualaikum salam jumaat . Sekejap je nak masuk tahun baru 2022 .

Rabia consume vitamin c dan omega guard pagi pagi ni 😘

Awak tak nak grab ke ? Meh la grab awak . Untuk kebaikan kesihatan awak juga 😊



1 biji vitamin c shaklee

1 biji omega guard 

RABIA DAH CONSUME . ANDA BILA LAGI ? 

 Bismillahirahmanirahim. Assalamualaikum semua. Jomlah kita sama sama mengaji .


Akhirat jangan lupa juga ya. Seimbangkan urusan dunia dan akhirat . 


 Assalamualaikum semua.

Rabia beli vitamin dengan cikgu ayunie . Lepas tu rabia bagi hadiah selalu dekat cikgu 😍





Rabia bagi hadiah dekat cikgu ayunie .

Beli di Madinah 


RM 176 sahaja rabia membeli vitamin  c dan omega guard . 



 Assalamualaikum semua. Rabia nak tunjuk kitaorang shopping apa di Mydin Mall pagi pagi tu ya .

Bukan sekadar beli mainan beauti sahaja .



SABUN RABIA NI 😊 I alergik kan ekzema. 

























Bajet membeli last last baru tulis barang yang nak dibeli last minit .
Dalam RM 600 lebih jugak . Ada rabia paste resit kan semalam .



Panjanggg betulll senarai list barang dibeli tu ye.  Simpan stock barang basah dan barang kering selalu la. Nak masuk tahun baru dah ni.

 Assalamualaikum semua. Selamat petanggg

RABIA DAPAT KERJA TADIKA TAU. START AHAD DEPAN 2.1.2022 YEAYYY. RABIA PERGI INTERVIEW TADII. 

SEBELUM PERGI INTERVIEW PERGI MYDIN MALL BELI MAINAN BEAUTI.

MAKANAN TU SEMUAA.




Bulu locengg 😍😘 Mainan baru beauti. Umi beli hehhee. 

OKEYLAH RABIA NAK REHAT SAKIT KEPALA LA PULAK. KURANG MINUM AIR KOSONG. 

 Assalamualaikum. Baru tukar cadar beli di Mekah.





Siappp tukarrr cadar . Tukar sarung bantal.

Nak basuh dah cadar lama .

Pakai yang beli di Mekah la pulak.

Bunga bunga gitu 🌸🌸🌸🌸 .