๐Ÿ’œ Assalamualaikum ๐Ÿ’œ

Selamat bercuti semua ๐Ÿ’š

Rabia sempat juga lah spend time with my mum & grandmother baru-baru ni ๐Ÿ’œ

Tapi tak sempat selfie dengan umi dan tokwan 
๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ 

Umi je yang snap pic rabia ni ๐Ÿ˜

Rabia nak bagi pesanan sikit ni kepada semua pembaca blog rabia ni..
Korang spend time lah dengan family korang..Bila family korang dah tak ada nanti.Baru korang nak menyesal?Dah tak ada guna dah.

So,jangan asyik mengadap phone 24jam.Spend time lah sikit dengan family korang ya.Ajak family korang pergi bercuti ke..Boleh mengeratkan hubungan kekeluargaan lagi tau ๐Ÿ‘ช๐Ÿ‘ช

๐Ÿ’œ Sempat lagi rabia selfie..Umi rabia lah ni ambil gambar rabia ni ๐Ÿ’œ
๐Ÿ’šSebelum makan nasi ayam,kita selfie dulu ya ๐Ÿ’™๐Ÿ’š


Yang Benar : Rabiahtul Adawiyah Bt Abdul Ghani ๐Ÿ’œ๐Ÿ’‹




Assalamualaikum ๐Ÿ’œ

Organic coffee scrub ?

Hari tu rabia menang contest tau dan dapat free gift organic cofee scrub

Bila poslaju sampai je..rabia terus bergegas keluar rumah.

Rabia tak sabar-sabar nak tengok free gift yang rabia dapat ni

Bila buka je free gift ni..Wow rabia rasa seronok sangat

Bila dah buka tu apalagi..Rabia pakai lah pada waktu malam.. Ambil sedikit serbuk kopi tu dan gosok-gosok je dekat muka tu

Lepas tu bilas dengan air suam

Dan tengok hasilnya..Kulit korang nampak lembut tak

Selama rabia pakai organic coffee scrub ni kulit muka rabia lembut je.

Fungsi scrub ni adalah menghilangkan daki.

  I love this scrub   My face look so glowing
Thank you sis for this product
Assalamualaikum ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ

Hari ni rabia happy sangat ๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ

Sebab apa?

Sebab fanpage blog rabiahtul adawiyah ni dah ramai peminat ๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š

Ramai yang like fanpage blog rabia ni ๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š

Rabia nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada pembaca blog rabia ni  ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

๐Ÿ˜ Thanks you ๐Ÿ’œ Sayang korang semua ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€

๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ TQ SO MUCH ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ
 
Assalamualaikum..Selamat pagi ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ

Pencarian model malaysia_model selfie?

Rabia ada join pencarian model malaysia ni dalam facebook..

Rabia memang minat modelling..tapi ayah tak bagi..Nak buat macam mana kan dah tak ada rezeki

Sebenarnya rabia nak jadi model produk..Bukan model yang jalan cat walk tu..

Tapi tak apalah..rabia kena dengar cakap ayah juga.

Tapi kali ni diorang nak cari model selfie..Dan diorang akan poskan produk kepada kita.

Tapi rabia nak bagi nasihat sikit ya..Nak jadi model pun make sure korang tutup aurat,gaya pun biasa-biasa je.Jangan over sangat.Mekap pun ala-ala simple je.Pakaian pun jangan lah ketat-ketat.Korang kena jaga semua tu ya.

Ini fanpage facebook : Pencarian Model Malaysia  

๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ
Rabia pun masuk juga ๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ˜
 
Assalamualaikum...

Petang ni rabia nak bagi feedback pakai eskora fruity foundation

Rabia selesa sangat pakai foundation ni

Gebu je kulit muka ni

 
Assalamualaikum ...

Malam ni rabia nak korang tahu yang blog rabia sudah diedit kan..korang tahu ke tidak?


Korang perasan kan blog rabia lain daripada yang lain..


Cantik tak? hehehe..Rabia tengok dah comel dah tu .. 


Nanti rabia akan update blog okey..




Assalamualaikum..

Nak tahu tak ada kakak tu puji kita..katanya comey rabiah..

Of course lah..Rabia pakai foundation eskora 

Yang rabia menang contest hari tu

Setiap hari pakai..calit-calit di muka terus cantik

 
Hai..Assalamualaikum..rabia ada berita baik ni untuk korang semua..rabia menang contest kali ke 10..yahooooooo...yeahh...happynya..rezeki rabia kan..jom korang join contest di facebook.pasti korang dapat menang..rezeki masing-masing..belum cuba belum tahu.


                                                                   Eskora Foundation
Assalamualaikum..apa khabar?sihat?rabia sihat je.rabia nak beritahu ni dekat korang semua.kelmarin kan..rabia dapat hadiah contest..petang kelmarin poslaju datang ping...ping..rabia berlari-lari nak tengok hadiah tu..bila dapat je..happy nya ..siap ambil gambar lagi tau..rabia menang contest kali ke 9..wow..hebat kan..


                                                              Dapat coffee scrub 
Assalamualaikum...salam jumaat ..salam sejahtera..hari ni rabia nak share ni yang rabia menang contest kali ke 10.dan ada seorang kakak yang baik hati tu kata kita ni bertuah sangat.semestinya bertuah kan.asyik menang je kan..kena rajin lah singgah wall siapa yang buat contest tu.mana tahu ada rezeki kan.bukan susah pun nak menang.cuma buat 3 langkah ni je.tag,share and win.pastikan korang semua ikut apa yang admin suruh tau.kita sendiri kena usaha kalau nak dapatkan sesuatu.macam rabia.rabia menang kali ke 10 dah.tak rugi pun masuk contest ni.kita hanya dapat free gift je . 


Assalamualaikum..apa khabar?selamat pagi..selamat bekerja..hihihi..pagi-pagi ni rabia nak share pasal rabia menang contest kali ke 10.wow hebat bukan?of course lah rabia ni setiap kali online facebook semestinya rabia main contest.tak sangka rezeki semakin melimpah ruah.orang tak suka rabia main contest tu sila unfriend n unfollow me okey.