Search This Blog

Jumaat, 27 Januari 2017

Vfest 2017

Hai..assalamualaikum semua 
Hari ini rabia pergi vfest 2017 di stadium negeri terengganu 
Rabia sempat juga beli instant shawl dan selfie bersama artis 
Tapi tak ramai orang lagi pergi pagi-pagi ni..
Rabia sampai di stadium negeri pukul 10 pagi 



 Instant shawl syaafea 


Untung rabia pergi awal-awal..rabia dapat 2 goodies beg..rabia buka je..rupanya dapat baju 



Selfie dengan lisdawati  Dia baik sangat dan cantik 


Nanti rabia nak cuci gambar ni ya kak lisdawati .Pagi-pagi lagi rabia dah pergi vfest..rezeki dapat jumpa dgn kak lisdawati  Rezeki dapat 2 goodies . Rezeki dapat beli instant shawl.Bai-bai vfest 2017 Memang niat dah nak pergi vfest pada hari ini..tercapai juga hajat rabia . Semoga business awak-awak semua bertambah maju lagi ya...Kita jumpa vfest pada tahun hadapan pula ya 


 Assalamualaikum 

Blogger : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani 

Blog Rabiahtul Adawiyah 







Khamis, 26 Januari 2017

Foundation brush

 Assalamualaikum..hai..salam jumaat semua 

Hari ni rabia pergi giant tau..rabia beli foundation brush 

First time pandai guna foundation brush ni 

Hari tu rabia beli span untuk sapu foundation dekat muka ni 

Tapi bila rabia basuh span tu..dia masih kotor dan tak tanggal pun kekotoran di span tu 

alahai..geramnya lah.. 



Yeah happynya dapat beli juga foundation brush ni .Awak-awak semua pernah pakai ke foundation brush ni ?.Rabia first time pakai ni..tak sabar nak pakai foundation brush ni .
Awak-awak semua boleh dapatkan foundation brush ni di guardian giant ya . Sampul plastik tu rabia tak buang lagi..tak buka pun lagi  First time nak belajar mekap lah ni ..hehehe.
Dah lah cantik brush dia tu..ada banyak brush dekat guardian ni..rabia rasa nak beli semua je.. Kalau beli banyak-banyak rabia boleh lah tolong makeup awak semua kan ..jadi mua sekali sekala . 

Blogger : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani 

Sabtu, 21 Januari 2017

Beli inner neck dengan cikgu yunie

 Hai..assalamualaikum semua 

Baru-baru ni rabia shopping online dalam facebook 

Seriously nak tahu rabia shopping apa?

Rabia beli inner neck dengan cikgu rabia..

Wah macam neelofa dah 

 Meh pakat beli inner neck ni..rabia selesa sangat pakai inner neck ni u alls 


 Terima kasih cikgu..saya beli ya ❤


 Muka rabia macam neelofa tak..hehehehe 


Muka rabia macam neelofa kan...hahahahaha korang nak beli inner neck ni meh pakat add facebook cikgu yunie ni 
Facebook : CK Galeri 

Rugi u alls tak beli inner neck ni..best tau sekali pakai..nampak macam neelofa .. 

Nanti boleh repeat order lagi .  Beli banyak-banyak pun tak apa.asal selesa pakai kan 

Rabia lebih suka shopping online..sebab apa? sebab i malas nak keluar rumah ..hahahahaha.. 

Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani 




Khamis, 19 Januari 2017

Tangan lembut macam baby😘😘

😘 Assalamualaikum , hai 😍

Lama bebenor rabia tak aktif berblog kan..rindu dekat rabia tak..hehehehe..rabia busy sejak jadi cikgu transit ni u alls...😂😂😂

Member sekolah rabia ni hah..dia whatsapp rabia..dia kata kulit tgn rabia lembut macam baby ..hehehehe..😍😍😍

Alahai..malu pulak i ni..😘 Ada orang puji i ni .😪

Nak tahu apa rahsia kulit tgn gebu rabia macam baby ni ?

Rabia masa kecik-kecik dulu kan..umi rabia selalu sapukan losyen pada kulit rabia ni..sebab tu cantik,gebu macam kulit baby tu .. 💃💃💃💃💋


💃💃💃 U alls selalu-selalu lah pakai losyen ya 😊😋😍

 ðŸ˜ Baru kulit tu nampak gebu gitu 😍

😊 Jangan lupa pakai losyen zwitsal ya u alls 💃😋😍

😝 Rabiahtul adawiyah abdul ghani 😊😍

Khamis, 12 Januari 2017

My blog tersenarai di group blogger malaysia

Hai..assalamualaikum semua..salam jumaat 

My blog tersenarai di group blogger malaysia 

Semalam rabia scroll instagram..sambil-sambil scroll tu..rabia baru teringat baru-baru ni rabia follow instagram group blogger malaysia ni.dan rabia send mesej dekat group blogger malaysia ni untuk masukkan blog rabia ni dalam instagram group blogger malaysia 


Wah...my blog ada di instagram group blogger malaysia 

Nanti rabia nak cuci gambar ni  First time my blog ni ada dalam group blogger malaysia ..

 Rabiahtul adawiyah abdul ghani