πŸ’ƒHai,assalamualaikum πŸ’ƒ

πŸ’ƒHappy new year 2017 πŸ’ƒ

Aplikasi flower crown? 

flower crown tu apa ?

Korang biasa guna tak aplikasi ni?

Rabia baru je dowload aplikasi ni

πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ

 πŸ’ƒI baru je try app flower crown ni πŸ’ƒ
πŸ’ƒInilah apps flower crown πŸ’ƒ

Apalagi jom dowload flower crown di gedung play πŸ’ƒ


πŸ’ƒ Rabiahtul adawiyah abdul ghani πŸ’ƒ

😊Assalamualaikum,hai 😍

Rabia baru je balik dari kota bharu πŸ’‹

Penat tak hilang lagi ni 😘

Apa-apapun best jugalah..walaupun rabia tak shopping.

Tapi dapat juga pergi holiday bersama family .

😍😝

 








😍 Sampai je di kb.rabia pergi aeon mall dulu πŸ’‘

Pada hari esok tu rabia pergi pasar siti khadijah πŸ’›πŸ’™

πŸ’‹ Blogger : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani 😊
😍 Assalamualaikum,hai πŸ’œ

Hah..hari ni rabia nak cerita sikit pasal kelebihan organic cofee scrub

seriously,rabia cuba pakai scrub cofee ni..

Lembut sangat kulit ni.kalau boleh rabia nak pakai setiap hari scrub coffee tu

Nak cantik kan kulit ni..kena konsisten lah cara pemakaiannya tu

πŸ’œ Organic coffee scrub πŸ’œ

πŸ˜‹
πŸ’œ Kelebihan cofee scrub 😍

 
πŸ’œ Tangan rabia lah tu πŸ’œ Nampak gebu kan.Kak lina siap kata nampak seri kulit tu πŸ’œ

Korang nak kulit cantik macam rabia tak? korang pergi je pm kak lina ni kt instagram ya


Fanpage instagram: Florale natural cosmetics 😊

😍 Hai,Assalamualaikum 😘


Selamat petang semua πŸ’œ

Hari ni rabia pakai shawl by de mifa tau .


😍 Shawl by de mifa πŸ’œ

Cantik kan shawl ni πŸ’‘πŸ’œ

Kalau korang nak beli shawl ni pergi pm terus kat facebook ya.

Fanpage Facebook : By de mifa 
Selamat bershopping you all πŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œ

😘 Ikhlas daripada saya Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani 😍


  πŸ’œ Assalamualaikum πŸ’œ
 
 
 
 KELEBIHAN ESKORA FRUITY FOUNDATION

🍎 Fruity Foundation yang pertama di Malaysia yang mengandungi 40% ekstrak pati delima, Argan oil, Vitamin E, ekstrak peppermint leaf yang mampu mencantik dan merawat kulit (Juga anti kanser kulit)
🍎 Bedak asas yang senang dipakai, dioles pada wajah..hanya dalam 1 minit dah siap dan cantik. Senang pakai, senang juga nak cuci
🍎 Menghalang daripada sunburn sebab mengandungi antioksidan buah delima dan spf 50
🍎 Boleh pakai malam dan buat tidur..bangun pagi, kulit wajah terasa lembut
🍎 Membantu Merawat kulit kusam, kulit kering dan kulit menggelupas.
🍎 Eskora bukan sahaja mencerah dan memutihkan wajah tetapi Eskora juga menaikkan seri wajah... menjadikan kulit wajah lebih segar,muda, gebu dan lembut
🍎 Penggunaan kali pertama dah nampak hasilnya.. Wajah brightening Dan glowing. Penggunaan yg berterusan..wajah akan cerah berseri
🍎 Mesra wuduk Dan Mesra solat kerana tidak ada campuran bahan yang diharamkan Dan bahan logam berat
🍎 Teksturnya yang sangat lembut ,
mudah menyerap ke dalam kulit menjadikan muka terasa ringan Dan bebas
🍎 Sesuai digunakan untuk semua peringkat umur, seawal usia 12 tahun hinggalah umur dewasa
🍎 Sesuai untuk semua jenis kulit dan warna kulit (kecuali terlalu gelap)

Layari website kami : www.eskora.com.my
Fb : eskora hq / Eskora cosmetic
 
πŸ’œ Lembut sangat pakai eskora ni πŸ’œ