Smoothlipscrub by manja

Hai..assalamualaikum semua..salam jumaat 

Hari ni rabia nak share pasal smoothlipscrub by manja ni

Hari tu rabia menang contest smoothlips scrub by manja ni kali ke 15.

Dah lah cantik bekas dia ni..kecik je kan 


  Sapu je smooth lips scrub ni pada bibir 

Perisa strawberry smoothlips scrub ni  Awak-awak semua kalau ada masalah bibir kering ke,mengelupas  ke,bibir hitam ke..cepat order dengan kak manja ni ya.

Hyeee semua.. Ni nak kabo awok2 kat sini, sapa kat sini yg nak bibir yg mugil; cantik; bermaya; sihat..  Cepat2 order smooth lips scrub by manja NOW NOW 
Nak cantik bibir guna lah smoothlips scrub ni..barulah bibir tu nampak cantik gitu 


💯 Ingredients:
✔ Original Fruit Extract
✔ Sugar
✔ Honey
✔ Natural Lip Moisturizer
✔ Olive Oil
✔ Aqua

💟 Usage:
✔ Everyday used ( 2week and up )
✔ 2x @ 3x per weeks ( last up to 1month )

✨ Can use everyday
✨ No chemical
✨ Safe

💟 How to use? :
✔ Take a pinch of lipscrub, rub the lips slowly about 2-3minutes.
✔ Let the scrub do its work to your lips around 5-15minutes.
✔ Take some wet tissues @ dry towel, just wipe the scrub. 
✔ After wipe the scrub, apply some lipbalm @ lipstick for more gorgeous lips.


    Dan rabia nak bagi tips macam mana nak bibir pink 
  1. Sambil-sambil gosok gigi tu..gosoklah sekali bibir awak tu ya.
  2. Pakai lah smoothlips scrub by manja ni (search facebook ni okey : :nuraisyah din) 
  3. Sapu madu pada bibir..insyaAllah bibir nampak cantik dan tak mengelupas 
  4. Jangan lupa minum air masak sebanyak 8 gelas sehari  
  5. Pilih gincu yang sesuai dengan bibir awak

Blogger : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani 

Catat Ulasan

0 Ulasan