Stock makanan di rumah

 Assalamualaikum semua. Selamat petang. You all pergi mana cuti di hari minggu ni ?

Pagi tadi rabia pergi bayar ptptn . Huhu. 

Nak settle hutang semuanya. Bayar sikit sikit.

Dah kerja kan . 

So hari ini rabia nak share stock makanan yang ada di rumah rabia .

Lepas pergi bayar hutang tu. Pergi 7 eleven pula beli roti nak makan pada pagi esok before pergi kerja.





Huhu banyakk kann stock makanan di rumah rabia ni. Lepas ni kena restock makanan lain pulak. 

Maggi indomie tinggal satu bungkus je . Sebab hari khamis lepas balik kerja. Rabia masak satu bungkus lagi . Heheh.

Lapar sangatt. Pagi makan roti . Tengahari makan nasi minyak . Balik rumah kadang tak makan juga. Diet ke rabia ? 

Berat pun 49.2 kg la. Kadang nak turunkan lagi. Tapi tengoklah stock makanan saya banyak kan . Huhu 

Nak kena habiskan tu. 

Roti banyak banyak tu makan pada waktu pagi sebelum pergi kerja. Saya kerja ahad sampai khamis kan. Pagi saya tak boleh makan nasi tau. Jadi sakit perut memulas . No nasi la pagi pagi tu .

Orang lain boleh je makan nasi waktu pagi. I tak boleh. 

Catat Ulasan

4 Ulasan

  1. uishh banyaknya stok makanan diaa haha. buat org lapar 🤣🤣🤣🤣

    BalasPadam
  2. makanan org muda :)
    sama mcm akak dolu kala.

    now more to stock penuhkan freezer, dik.
    tiap ari kena masak, kan.
    nak tapaw dari kedai, mahal!

    BalasPadam
  3. Sampai gambar tepung cucur terus ternyanyi lagu iklan tepung cucur Adabi zaman dulu-dulu ;D

    BalasPadam
  4. tu dia stok...penting ni, so x de la selalu keluar..kannn

    BalasPadam