Beli kasut guna duit gaji

 Assalamualaikum semua. Biasalah hujung minggu ni pergi jalan jalan. Boleh gaji dah .

Beli lah sepasang kasut . Mula mula pergi ke KTCC MALL . I dah berkenang dahhh kasut ni tapi size pulak tak ada. Size kasut rabia 35.

Carilah size paling kecik . Tak ada jugakkk .


Tak ada size rabia 😭😭😭 

Dah berkenang but terlalu kecik pula and longgar 😭. Kedai kasut oasis KTCC Mall.

Last last pusing satu ktcc mall tu. Last last cari di kedai banggol je lah. 



Belilah kasut CL Cleris ni . Rabia pernah beli dah dulu tapi pattern lain . Jenama je sama.

Akhirnyaaaa I found youuuu 🥰💜😍😘. Alhamdulillah. Memang susah nak cari kasut rabia ni. Kena musing banyak kedai la.

Nak buat macam mana kan. Jenis rendah pun .

Huhuhu. Alhamdulillah la beli je lah yang ni pun .

Syukur alhamdulilah . Boleh pakai pergi kerja . 

Simple but look elegant 💕 

Catat Ulasan

9 Ulasan

  1. keciknya kaki kak rabiaaaa hhahaha kita kasut mesti pakai 38/39... terasa besar yg amat!

    BalasPadam
  2. Keciknya kaki. Mesti comel je orangnye. Cantik sangat kasut tu Rabia.

    BalasPadam
  3. Cantik kedua duanyaaa... Hehe.. Alhamdulillah, looks elegant, yang penting nampak selesa... Colour plain sesuai match dengan memana baju, yang bercorak or tak... Nice choice jugak tuh 😍

    BalasPadam
  4. wanita kecil dan comel senang nak cari saiz. macam ibu_suri dulu, design macam slipper je la yang ok...

    BalasPadam
  5. oo rabia pun saiz 35..sama lah kita..kalau beli kasut, jenuh nak cari sebab saiz kecik susah nak dapat...ataupun cepat habis...ada setengah design pulak x ada saiz kecik..sabor je lah...

    BalasPadam