Khamis, 9 Mac 2023

Makan pagi

 Assalamualaikum semua. Pagi ni rabia dan umi ayah dah siap makan pun . Alhamdulillah kenyang sangat. Sedap pula umi masak .

Sayur labu , ikan goreng dan sambal belacan sikit ๐Ÿ’–.




Sedapp tau lauk ni walaupun nampak macam simple tapi sedap masakkan umi ni . Air tangan umi ๐Ÿ’–๐Ÿ˜๐Ÿ’•❤๐Ÿ’œ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’— Terima kasih umi . Sedap sangatt ๐Ÿ’–๐Ÿ’œ๐Ÿ˜๐Ÿ’•❤๐Ÿ˜˜๐Ÿ’—. Kenyang dah. You all makan apa pagi ni ? 

Salam jumaat semua .


5 ulasan:

  1. Alhamdulillah. Air tangan umi memang tiada tandingan.

    BalasPadam
  2. sedap tu makan menu selera kampung krna abe kie membesar dgn menu simple mcm ni....

    BalasPadam
  3. Cikgupun suka lauk macam ni. Nasi panas - panas mesti bertambah punye. Alhamdulilah kita masih mempunyai ibu disisi.

    BalasPadam
  4. sedap mkn mcm ni.. ikan tu suka ratah

    BalasPadam
  5. mcm ni la sedap makan.. naik selera

    BalasPadam