RAYA 2017

Assalamualaikum..Hai korang
Selamat pagi

Gambar raya 2017..Raya tahun ni meriah sangat..Siap cuci gambar lagi.Letak dalam album.Rindu nanti.Boleh belek album tengok gambar.Rindu dekat sanak saudara lah

Korangn pulak macam mana raya tahun ni? Meriah tak?Dapat duit raya tak?Hehehe..alhamdulillah walaupun umur rabia dah masuk 21 tahun .Tapi still dapat duit raya.Dekat rm300 dah duit raya rabia.Hehehe..alhamdulillah ..


Yang ni raya ketiga rasanya..Raya dekat rumah kawan umi saya..
Cantik tak saya?Hehehehhe..
InsyaAllah tahun depan kita bertemu semula bulan ramadhan dan syawal ya.Semoga dipanjangkan umur.
Raya pertama,kedua,keenam lah sempat selfie wefie..
Raya tahun ni memang penuh gambar raya 2017 lah.Album pun dah nak habis.Banyak sangat gambarnya.

Raya tahun ni tema baju korang warna apa?Raya pertama makan apa?

Rabia raya pertama makan nasi dagang..umi rabia tempah nasi dagang..Raya kedua kitaorang pergi beraya.

Raya seterusnya..mereput je dekat rumah.hahahahaha..tak apalah at least pergi beraya jugak kan..dan sempat juga berjumpa dengan sanak saudara.

Time raya ni je lah boleh jumpa sedara mara..bila dah busy nanti..kerja kan..susah lak pulak nak jumpa.masing-masing sibuk hal masing-masing kan

Apa-apapun rabia nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin.Kosong-kosong ya.

Ada buat rumah terbuka ke?Heheh..ajak lah rabia sekali ya.Heheheh..Korang buat tak openhouse tahun ni?Rabia tak buat open house pun.

Sebab rumah rabia selalu terbuka untuk korang Hahaha..datang je rumah i ya !

Ikhlas daripada saya : Rabiahtul adawiyah abdul ghani

Catat Ulasan

6 Ulasan

  1. wahhh.. selamat hari raya...

    BalasPadam
  2. Selamat hari raya yang dah lebih seminggu.

    BalasPadam
  3. Saa biasa je. Hari pun meriah.

    BalasPadam
  4. Selamat hari raya aidilfitri Rabia.. Rabia ddk di Terengganu tue kat mana? Kampung akak di Kampung Kepong, Kuala Terengganu.. Hihi penah jumpa yerkk? Mungkinla kita penah berselisih kat tengah jalan kot..

    BalasPadam