Hadiah hamper raya from Nivea

Assalamualaikum 

Masa bulan puasa hari tu kan..rabia ada join contest letak gambar raya dengan ucapan raya nivea di facebook..Rabia saja-saja je join..mana tahu ada rezeki kan..

Alhamdulillah..bulan ni..rezeki melimpah ruah..syukur alhamdulillah..tak sangka rabia dapat hadiah daripada nivea..rabia dah send message dah dekat fb nivea ni..Tak sabar pulak nak tengok hadiah..

Biasanya rabia tengok iklan nivea je dalam tv tu..Ni rasa macam nak try lah pakai product nivea..Ingat nak beli lah losyen nivea..Last-last dapat hadiah dari nivea pulak ..

Ya allah..terima kasih nivea..terima kasih sudi berkongsi rezeki dengan saya..

Semoga dimurahkan rezeki untuk anda..yang sudi memberi hadiah percuma kepada saya ini..


 Apabila nama rabia disebut tu..rasa macam happy sangat...Hamper raya pulak tu.. Saya dah hantar mesej dah..Tak sabar nak tengok hadiah ni..

Alhamdulillah.. 


Kena simpan baik-baik lah hadiah orang bagi ni..simpan elok-elok..bukan senang nak dapat kan..


ALHAMDULILLAH...ALHAMDULILLAH..ALHAMDULILLAH.. 

Catat Ulasan

20 Ulasan

  1. tahniah rabia.. teruskan usaha ye..

    BalasPadam
  2. wah !! tahniah dik.. hee~ nanti share tau ape hamper nya.. nak tau jugak..

    BalasPadam
  3. tahniah rabia..murah rezeki..memacam menang hadiah..jeles pulak ahkak..haha

    BalasPadam
  4. Tahniah Rabia, murah rezeki awak.. =)

    BalasPadam
  5. Tahniah Rabiaaa! rajinnya join contest.
    Alhamdulillah rezeki awak.

    BalasPadam
  6. wah..tahniah rabia...tuah rabia la tu...

    BalasPadam
  7. Saya adalah pengguna produk Nevea Men

    BalasPadam
  8. Saya adalah pengguna produk Nevea Men

    BalasPadam
  9. syiokkla dapat hadiah banyak

    BalasPadam
  10. waa..menang lagi..murah rezeki sis..anyway, done follow ur blog

    BalasPadam
  11. Byk menang hadiah mmg murah rezeki ni

    BalasPadam
  12. dari segmen Senarai URL Blog #31
    https://marblemomo.blogspot.com/
    singgah sini

    BalasPadam
  13. Ada tips selalu menang tak? Kot kot boleh share hehe

    BalasPadam