Beg makeup - Menang contest

Assalamualaikum 

Ingat tak lagi beg makeup yang rabia menang contest tu?

Hehehehe..dah sampai beg makeup tu..cantik sangat-sangat..Lepas ni nak pergi travel with my family.

So rabia nak letak alat-alat makeup,baju pun muat kot.

Yeayyy..beg makeup ni kakak nany jual rm30 tau..

So,untunglah rabia tak payah beli..dapat menang beg makeup ni pun happy sangat-sangat

Sebab dah lama dah nak beg makeup ni..


Alahai..comel sangat beg ni..Lepas ni menang apa pulak ea? Menang kereta pun boleh..

Menang contest kali ke berapa dah ni..Tak ingat dah..Lepas ni nak menang kereta lah pulak..Boleh bawak my parents pergi jalan-jalan..HAHAHAH..

I simpan beg ni baik-baik tau..So lepas ni i boleh jadi makeup artis lah..senang kan letak je alat makeup dalam beg tu.Brush makeup pun banyak kan..Muat lah letak dalam beg ni.

I am so happy for today

RABIAHTUL ADAWIYAH ABDUL GHANI

Catat Ulasan

6 Ulasan

  1. Alhamdulillah.. Tahniah Rabia..

    BalasPadam
  2. lepas ni boleh simpan make up dalam tu,beg cantik

    BalasPadam
  3. Sooo cute !
    Nakkkkk !

    Kereta? Wowww !

    BalasPadam
  4. Tq for comment :)

    Hehe pergi pm kak nany zukepli di fb..rm 30 je dia jual tau..A'ah menang kereta lah pulak..boleh bawak mak ayah pergi jalan2.

    BalasPadam
  5. jangan lupa tau join giveaway akak

    http://www.kisahsidairy.com/2017/08/giveaway-merdeka-by-kisahsidairycom.html

    BalasPadam