Rabu, 13 Jun 2018

Eat & Repeat

Assalamualaikum. Pada hari selasa malam,Rabia dan umi ayah pergi makan di restaurant Eat & Repeat di Kuala Terengganu.



      Brownies & ice cream

Semua makanan di sini berharga Rm 1.90 je.

Menu makanan yang ada di eat & repeat ni adalah :

Nasi putih ayam cincang
Nasi goreng cina
Nasi lemak telur
Mee kari
Mee Hailam
Mee sup/mee Hoon sup
Mee Bandung
Mee rebus
Soto ayam
Kepak ayam tandoori
Laksa utara 
Rojak
Mee celup
Lontong

Rabia makan soto ayam dan juga brownies & ice cream.Sedap sangat.Patutlah murah pun. Makanan nya sikit saja. Tak terlampau kenyang.Balik rumah pun dah lewat.Pukul 12malam.

Esok kan tu tak kejut sahur pun. 

Next time nak makan kat sini lagi. Cawangan baru ni.Baru je buka kedai makan ni. Asalnya nak makan nasi goreng cina tapi dah sold out dah.

Tapi alhamdulillah best makanan dekat sini. Soto ayam dia sedap . Brownies & ice cream sedap jugak.Puas hatilah makam di sini . Rabia minum jus oren je.

Eat & Repeat. Next time I repeat makanan lagi pula ya. 




11 Comments:

  1. Tak apa..lepas ni rabia cuba makanan lain pula ye

    BalasPadam
  2. Eat & Repeat ni rasanya ada di shah alam tapi tak pernah try lagi

    BalasPadam
  3. kalau g ganu boleh try ni. mek pun suka brownies dengan aiskrim

    BalasPadam
  4. saya pernah try yang kat bangi. Harga murah dan rasanya berbaloi. hehe

    BalasPadam
  5. sure kena repeat lagi ni

    BalasPadam
  6. perghhh RM1.90 je?! bestnyaa. nak pergii!

    BalasPadam
  7. murahnyaaa..best kalau ada kat tmpt akak ni

    BalasPadam
  8. aida tak boleh kalau tak bersahur.
    otomatik the next day jadik lemah gemalai :) ha ha ha

    BalasPadam
  9. waaaaa.. sedap eskem tu hehe

    BalasPadam
  10. murahnya,boleh order macam-macam menu lain

    BalasPadam