Search This Blog

Khamis, 28 Jun 2018

Guna template denim RRAI

Assalamualaikum.hi korang. Alhamdulillah rabia dah tukar template blog. Rabia Guna template denim kak RRAI. Korang boleh search blog : bajuwarnacoklat.

Selama ni Rabia memang suka template denim ni. Sebab nampak simple dan kemas je.

Rabia juga selalu buka blog Irine Nadia. Jadi dari situlah Rabia dah mula jatuh cinta dengan template denim ni.

And then Rabia nampak ada Freebies template denim kak RRAI ni.

Thank you kak .

Rabia Guna template akak tau.

Cantik sangat .


Simple kan template ni. InsyaAllah lepas ni tak tukar dah . Sebab memang citarasa Rabia nak template denim macam ni.

Dah berapa hari tak menulis blog ni.

Header tu cantik.Rabia tak tukar tau. Sebab nama nya dah cantik sangat .

Jom terjah blog akak RRAI
bajuwarnacoklat


17 ulasan:

  1. Simple and sedap mata memandang ecece

    BalasPadam
  2. wahhh cantiknya blog rabiah! Suka jugak tengok template dari rrai ni

    BalasPadam
  3. Cantik ! Simple je akak pun ada header hasil tangan rrai juga.

    BalasPadam
  4. wow..berwajah baru lagi..cantik..:)

    BalasPadam
  5. nampak cantik dan kemas. KISS : keep it short and simple. Sedap mata memandang!

    BalasPadam
  6. cantik rabia... sesuai ngn rabia

    BalasPadam
  7. design nampak kemas dan cantik

    BalasPadam
  8. yes betul. shu pun suka. tapi bila nak edit, xdan nak buat. hahahaha

    BalasPadam
  9. Warna lembut, tenang je bila tengok. Comel..

    BalasPadam
  10. Terima kasih sebab selalu singgah di blog ejulz yg x seberapa ni :)
    1. Senarai Pengomen Tegar JUN 2018

    BalasPadam
  11. okei sangat ni. sejuk tk panas. hehehe

    BalasPadam
  12. dah berwajah baru blog rabia. cantik dan simple saja. sedap mata memandang.

    BalasPadam