My favourite drinks is yakult

❤ Hai.assalamualaikum 

 Malam ni rabia nak share pasal my favourite drinks is yakult 

Rabia kalau pergi mana-mana kedai runcit ke,mydin mall ke,

Mesti wajib beli yakult ni

Sebab apa?

Sebab minuman ini sangat sedap

Dan minuman ni kan adalah salah satu minuman kegemaran rabia 



Rabia google khasiat minum yakult ni

Ada yang mengatakan kalau kanak-kanak yang susah nak membuang tu..Digalakkan minum yakult ni..sebab ia melawaskan perut

 Hanya yakult minuman kegemaran saya  Siap beli yang double pack tau..nanti berebut dengan my dad lah pulak.


Hanya yakult memberi kesegaran setiap hari ..yakult..yakult 

 Rabia nak nyanyi lagu yakult tu.tapi tak ingat lirik lah pulak.. 

 Yakult..yakult.. 

 Eh..rabia selfie tanpa makeup tau.

 Blogger : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani 


Catat Ulasan

0 Ulasan