Booth kak yana -rabiahtul adawiyah

 Hai..Assalamualaikum 

Hari ni rabia letih sangat tau

sebab apa?

sebab pergi jalan-jalan  dekat paya bunga central terengganu

Rabia puas cari booth kawan rabia tau

Nasib jumpa juga booth kak yana ni



Selfie dulu lah 



Hah..thanks you kak ..yeay dapat card bisnes kak yana nanti i nak beli apa-apa boleh contact akak yana je 




Yeay saya beli ya kak..dapat pun beli oval brush 
Nanti nak pakai foundation boleh guna oval brush ni Rabia ada 3 brush dah  Nanti nak beli brush lain pulak. 
Dan pada sesiapa yang nak kahwin tu..boleh pm kak yana ni..dia ni mua kuala terengganu tau memang meletop kalau dia makeup kan pengantin .
Blogger : Rabiahtul Adawiyah 

Catat Ulasan

0 Ulasan