Face relaxing treatment by fellera

ASSALAMUALAIKUM 
Hai korang !
Hari ini rabia nak share cara pakai face relaxing treatment ya
Face relaxing treatment by fellera lah
Produk hot ni..produk semulajadi kan.so ramai yang beli tau
Tak payah nak pergi spa dah..spa dalam rumah je lah
Macam mana cara pakai face relaxing treatment ni meh sini rabia nak ajar ya
Firstly.. awak basahkan muka awak then dap dap kan face relaxing scrub pada muka awak. Then buat urutan secara membulat. Biarkan seketika utk resap khasiat FRT tu  Lepas agak2 dah puas tu bilas lah FRT tu
Sambil2 tunggu resap khasiat FRT tu, sis slalu gosok gigi

Awak-awak semua inilah cara saya pakai face relaxing treatment tu..nak cantik macam madam fellera tak..haruslah pakai benda ni tau..smooth je kulit muka ni. Tak mahal pun satu bekas ni rm 32 je..nak cantik jangan kedekut duit tau 
Dah jatuh cinta dah dengan fellera beauty ni tau. I tengok madam fellera tu cantik sangat lah.sampai i pun beli lah frt ni (face relaxing treatment ni) Nak cantik kena sabar tau..jangan pakai je frt hari ini..esok dah nak cantik..NO..NO..NO
Awak semua kena tahu ini produk semulajadi..no chemical..so kena sabar lah kalau nak cantik kan Hari ini kan dah boleh gaji..apalagi jom pakat beli face relaxing treatment ni Ini cara korang nak contact mereka ya !
https://www.facebook.com/khyra.fellera?fref=ts



Catat Ulasan

6 Ulasan

  1. wahh bagus bagus buat treatment kat muka sendiri. btw yana ada buatkan header free utk kak rabia. kalau berminat boleh la contact yana kat email ya utk dapatkan header percuma huhu :D

    BalasPadam
  2. ada usha gak.. nanti nak beli gak la

    BalasPadam
  3. sedapnya dapat scrub muka..rasa segar je pas tu..
    lama x srub muka k.el ni..dah ghope tenuk ni hahaha

    BalasPadam
  4. rajin rabia..akak ada scrub kat rumah tu, tapi pakainya jarang2...haih..rajin beli, pakai malas...hehe

    BalasPadam