My favourite cakes

ASSALAMUALAIKUM
Hari ini rabia nak share my favourite cake 
Seriously..memang sedap kek ni
Sedap sangat sampai setiap kali pergi cafe mesti nak beli kek ni
Kek apa yang sedap sangat ni hah?
Rabia jarang tau makan kek dulu
Sekarang sejak ada kek red velvet ni..perghh..memang nak beli lah


RM 5.00 
Rabia ada resepi kek red velvet ni ..
Senanglah nanti..tak payah nak beli dah..buat sendiri je
Lepas tu kan..rabia jual..hehe..agak-agak laku tak kek red velvet kalau rabia buat dan jual..HAHAHA..Just kidding ok  Rasanya ya allah...sedap hingga tak terkata 
Rasa sekali kek ni..pasti nak lagi 
Cepat pergi beli tau 
Blogger : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani




Catat Ulasan

0 Ulasan