Sambal kering kau ada ?

Assalamualaikum..Hai u all cantik manis. Hari ini rabia nak share sambal kering kau ada ? Sedap hingga tak terkata.
Minggu ni..rabia cuma makan nasi putih dengan sambal kering kau ada ni je.

Jangan terkejut pulak ya ! Nampak je rabia ni hidup macam mewah gitu

Tapi orang di sekeliling i tak tahu..dekat rumah i makan apa 

Bukan nak berjimat..tapi sebab rabia suka makan macam ni..ala-ala simple je..


RM 13.00 je tau meh lah pakat beli..sekali cuba pasti nak lagi..

Kadang-kadang tak makan nasi pun..makan macam tu je..ya allah lagi sedap..

Rabia beli 2 bekas tau sambal kering kau ada ni..sedap sangat.

Bulan puasa nanti..makan macam ni pun dah kenyang..

First time lah rabia kenal sambal kering kau ada ni..so delicious..

Meh meh cepat pergi beli ya 

INSTAGRAM : sambalkering_kauada_gigitbytez

FACEBOOK : Sambal Kering Kau Ada ? - Gigitbytez


Blogger : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani 


Catat Ulasan

1 Ulasan