Search This Blog

Sabtu, 30 Jun 2018

Cadar baru

Assalamualaikum.hai.selamat hari raya.mood raya lagi kan.

Hari ini Rabia pergi jalan-jalan jalan dengan parent.Lepas tu memang pasang niat dah. Rabia nak beli cadar baru.

Duit tak ingat nak bawa. So pinjam duit ayah dulu. Ayah bayarkan .


5'Queen
Fitted Sheet Set
1 Fitted sheet (152cm x 190 cm)
2 pillowcases
1 bolster case

Asalnya umi Rabia pilih warna pink. Tapi Rabia dah puas dah dengan colour pink.

So Rabia pilih warna biru lah.

Bilik dah cantik. Cadar katil pun haruslah tukar selalu .
Takkan nak pakai cadar yang sama je kan?

Next time nak beli yang warna lain pulak.

Oklah dah nak masuk waktu zuhur.

Assalamualaikum

Rabia

11 ulasan:

  1. Time kita pi Sogo aritu terbeli jugak cadar camni. RM180 tapi itupun dah rasa mahal..Rabiah punya lagilah mahal, mak hanya mampu tengok je..hihi

    BalasPadam
  2. waa munge2 gitu corak cadar dia =D

    BalasPadam
  3. Cantik warna ni, nampak ekslusif. Ciri feminin terserlah pada corak floral tu ;-)

    BalasPadam
  4. wahhh cantiknya! Nak cari juga macamni tapi susah sangat nak jumpa

    BalasPadam
  5. Cantik warna cadar tue.. Akak tag nama awak tau Rabia, jemputlah join GA nie..

    http://www.shikinrazali.com/2018/07/giveaway-souvenirs-by-sitiyangmenaip.html

    BalasPadam
  6. cantik.. warna menarik. :)

    Jemput join segmen ejulz jika sudi :)
    https://ejulz.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime_1.html

    BalasPadam
  7. gamba time da pasang wajib paparkan, rabia.
    baru jelas keanggunan nyer :)

    BalasPadam