Menang contest sejambak bunga

Assalamualaikum.Hai korang.Lama kan rabia menyepi kan. Rabia saja je menyepi diri ni. Saja malas nak menulis blog.HAHAHAA.Sebab apa malas nak menulis ni? sebab rabia sibuk join contest dekat facebook.

Alhamdulillah tak sangka pulak dapat menang sejambak bunga.

Lawa ke tak bunga rabia pilih ni? Rabia pilih bunga no 1 tu.
Bolehlah letak dekat meja solek tu. Kak june kata 1-2 minggu jugak hadiah bunga tu akan sampai ke rumah rabia.




Sekian lama menyepi kan. Rabia kan exam hari tu. Lepas exam tu nak release tension kan.Dengan cuti sem lagi kan. So ada masa free tu.Apalagi rabia join lah contest dekat facebook.

Dapat bunga pun happy semacam dah. Belum bunga tu sampai dekat rumah lagi.

Tak sabar nak melihat bunga yang cantik tu. Nanti rabia post gambar bunga tu. Apabila bunga tu dah sampai nanti.

Oh bungaku..cepatlah sampai ke rumahku. Tak sabar nak melihat bunga yang tersangat cantik ni.

Inilah kali pertama join contest bunga.

Selama ni dapat barang mekap je kan.

RABIA

Catat Ulasan

8 Ulasan

  1. Tahniah rabia.. Sentiasa murah rezeki 😘

    BalasPadam
  2. tahniah rabia..
    rezeki dapat menang contest/giveaway..

    BalasPadam
  3. cantiknya bunga! tahniah

    jemput join ga sha ; http://www.shfyqhazhr.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    BalasPadam
  4. yes. x nampak rabia lalu singgah blog aida.
    rupanya busy join contest :)
    ok la tu.
    tahniah dik...

    BalasPadam