Result sem 1

Assalamualaikum.Alhamdulillah.fuhh berdebar sangat-sangat tadi. Rabia sepatutnya dah ada kelas sem 1 lagi ni. Tapi cuti lagi 3 minggu. Hehehe. Minggu depan baru start class.Yang ini 3 subject

Alhamdulillah result pun dah dapat dah.




Alhamdulillah,tak payah kena repeat paper. Finally,berjaya jugak.

Next sem ni,kena belajar bersungguh-sungguh lagi lah.

GPA dan CGPA tu tak ada lagi. Next class kot. Akan diupdate kot. Hehehe..

Tak sia-sia lah jawab kertas soalan sebelum nak exam esok tu.

Bukan main gigih study. Dahlah study last minute.

Tadi rabia pergi U kejap tadi. register untuk masuk sem 1 lagi 3 subject dan ambik kad matrik dan t-shirt .

So lepas ni bolehlah fokus next class.Next exam kan. 

Nak dekat exam hari tu. Bukan main stress lagi kan .

Sampai makan ubat demam? Hahaha. Apalah Rabia ni.

So next sem tak payah nak pening kepala dah. Study je

InsyaAllah boleh nya lulus. Kalau boleh nak jugak anugerah dekan .

Lepas ni study rajin-rajin .

Sakit kepala jugak fikir ke result. Last - last okey je dapat. 

Rabia ni je nervous sangat .

Nervous dari zaman belajar kolej lagi. Sampai kan nak exam terketar-ketar tangan ni.

Hehehe. Wish me goodluck lah next semester nanti.

Tak sabar nak habiskan diploma ni sebenarnya .

Tak sabar nak konvokesyen lagi sekali .

Dulu konvo untuk sijil punya. Sekarang diploma pulak. 

Kalau cam tu dapat result . Boleh lah sambung degree lepas ni .

Confident je rabia. CONFIDENT itu penting.

Thank you jugak kak ray blogger bpt. Sebab dia jugak selalu bagi motivasi kepada Rabia. 

Minggu depan start sem 1 lagi - 3 subject . 

Doakan Rabia ya semoga dapat result lagi gempak.


Catat Ulasan

16 Ulasan

  1. Tahniah sbb lulua exam sem 1...

    BalasPadam
  2. Tahniah Rabia. Usaha lagi. You can do it ✌🏻

    BalasPadam
  3. nasib lepas...all the best tau..jgn stdy last minit dah hehe

    BalasPadam
  4. tahniah rabia..usaha lbh lagi..:)

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah. Tahniah Rabia.

    BalasPadam
  6. Tahniah yea.. good luck untuk seterusnya

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah tahniah... semoga dipermudahkan urusan rabiah

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah Rabiah :)
    Jgan stress sgat ya .. take care~

    BalasPadam
  9. k.el sejenis suka studi last minute..baru masuk lam otak..tahniah rabia

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah..good luck untuk yang seterusnya

    BalasPadam
  11. Tahniah. Good luck untuk next sem

    BalasPadam
  12. Alhamdulillah.. Semoga terus cemerlang next sem..

    BalasPadam
  13. goodluck rabia.. takpe usaha tangga kejayaan..

    BalasPadam
  14. aida pun baru start sem baru, rabia.
    da 3 minggu kelas berjalan.
    result yg lepas, ok ok la...
    yg penting, lepas! ha ha ha ha...

    BalasPadam