Selasa, 9 Oktober 2018

Top Commentar October 2018

Assalamualaikum. Selamat petang . Rabia baru sahaja menambah widget top commentar di blog rabia.



Tahniah cik tie. Anda merupakan top pengomen paling terbanyak sekali.

Rabia baru sahaja design header khas untuk cik tie. Harap cik tie suka.



Cantik tak? Hehehe. Rabia saja nak bagi hadiah top pengomen ini. 
Terima kasih sudi blogwalking blog rabia

Cik Tie ini adalah seorang yang rajin memberi komen pada blog rabia.

Cik Tie juga merupakan ahli group team BPT ( Blogger Pantai Timur)

Whatsapp di nombor 0148334769 untuk meminta header ini.



Alhamdulillah cik Tie tak sangka Rabia bagi hadiah . 

Next,lepas ni siapa pulak ye dapat hadiah ? 

Tunggu bulan 11 ni ye. Siapa pulak jadi top pengkomen blog rabia.


17 Comments:

  1. Wah tahniah untuk semua pengomen =)

    BalasPadam
  2. Tahniah pada Cik Tie.. nampak cute jea header tue..

    BalasPadam
  3. aida di situ lah :)
    yeszaaaa...

    BalasPadam
  4. terbaek.. ejulz x masuk dalam senarai la.. hehe

    BalasPadam
  5. Wahhh cam tak cayalah.. thanks rabia. Comel je header tu

    BalasPadam
  6. tahniah kpd cik tie. blog rabia pun semakin cantik skrg.

    BalasPadam
  7. Wow!! hebatnya..kiranya cara ini satu teknik pengisian blog..tahniah pada yang terpamir nama di atas..

    BalasPadam