Selasa, 5 Februari 2019

Holiday at Kuantan

Assalamualaikum semua. Happy Chinese New Year pada kaum cina. 


Grand Hotels Internatioanl Asia Pacific




Lupa nak bawak sikat rambut tadi 
Rabia beli lah sikat rambut dekat sini 



Makan pagi















So nak rehat dah ni dalam hotel. Baru balik jalan-jalan shopping ni.

Hehe Rabia jadi model handbag . Lawa ke tidak handbag tu. 

Harga beg Rabia ootd tu Rm 295 . No less tau. Handbag Rabia beli yang guess tu pun dah harga rm 300 lebih jugak. Nama pun jenama Guess kan. Mahal lah.




Makan pagi






Hotel Grand Continental Kuantan


Makeup Organizers 

Lama dah Rabia nak beli Makeup organizer ni. Kasut-kasut pun rabia shopping jugak ya. Ingatkan tak nak shopping dah.
Cantik tak Makeup Organizers tu? Memang ada blogger yang suruh Rabia beli Makeup Organizers ni.

Murah je Rabia beli Makeup organizer ni rm 20 je.Rabia beli dekat yubiso . Jenama Korea tau. Tak sangka Rabia pergi beli Makeup organizer dekat kedai Korea. Hehehe. Puas hati jalan kali ni. 

Mula-mula pergi Kota Bharu lepas tu pergi Kuantan Lepas tu pergi mesra mall .

Balik je rumah ni. Rabia dah start nak demam dah. Lepas ni travel ke mana pulak ya? Nantikan entry terbaru ya. 



19 ulasan:

  1. wah seronoknya dapat berjalan, cuba rate sikit hotel tu ?

    BalasPadam
  2. Selamat bercuti .. Comel pula sisir baru dengan warna :3

    BalasPadam
  3. good post 😊 would you like to follow each other? if the answer is yes, please follow me on my blog & i'll follow you back. https://camdandusler.blogspot.com

    BalasPadam
  4. Dah ada makeup organizer senang la sikit lepas ni Rabia nak susun elok elok. Hee.

    BalasPadam
  5. seronok shopping. hilangkan stress =D

    BalasPadam
  6. tak penah smpai kuantan..Buat la entry tmpt2 best yg ada kat Kuantan utk org rujuk cam k.fiezz ni yg tak penah jejak kat sana lagi..

    BalasPadam
  7. Comel beg tu Rabia tapi mahal sangat la..akak memang tak beli la kalau rm300..haha

    BalasPadam
  8. Wah seronok tengok shopping best

    BalasPadam
  9. nasib baik share gambar harga bilik, hehe. kuat brjalan ye rabia

    BalasPadam
  10. Shopping sakan.. Kak LeYa memang mibat handbeg jenama Guess.. Dan ada satu beg Guees kat rumah yg masih kekal elok dan pakai. Guess warna pink berharga RM400 kalau xsilap.. Hehe..tu pun abg hadiahkan. Best bila bershopping dan bercuti ni

    BalasPadam
  11. rabia buat pe kat hotel tu ?
    holiday ye... or ada kursus?
    aida sememangnya x brape minat handbag mahal.
    cantik tapi memang takde perasaan nak beli mahal2.
    aida suka beli kat kedai vincci jer. murah, tapi cantik.

    BalasPadam
  12. mahal jg ya rate hotel ni... booking online ke, walk in?

    BalasPadam
  13. Rabia, akk dulu masa student pun suka brand Guess.

    BalasPadam