Khamis, 31 Januari 2019

Bercuti di Kota Bharu

Assalamualaikum salam jumaat semua. Hari ini Rabia dan sekeluarga pergi bercuti di Kota Bharu.



Khalifa suites hotel & apartment 


My new handbag jenama Guess


Bergaya dengan handbag baru



Rantai umi
 Umi suka pakai rantai macam ni



Selfie



















Parkson



Rabia beli dompet baru,dress baru. Handbag baru. Kasut baru. Itu je lah sempat shopping pun.

Next destination? Ke mana pulak ye? Hehe. Kitaorang memang suka pergi Kota Bharu. 

Ada juga beli buah tangan kepada sepupu kesayangan i ni.

Letih dah berjalan ni . Rabia sekarang dah rehat dekat hotel ni. 

Sambil rehat-rehat dekat hotel ni Rabia menulis lah blog. 


12 Comments:

  1. Wahh lepas ni nak kemana pula tu rabia

    BalasPadam
  2. cantiknya handbag, mesti mahal tu

    BalasPadam
  3. Akk pun lama dh tak datang kb...rindu rasa nak jalan2

    BalasPadam
  4. Akak tak pernah sampai Kota Bharu lagi Rabiah..
    Tentu rambang mata sebab banyak sangat pameran dan barang-barang menarik..

    BalasPadam
  5. Cantiknya dress ygvrabia pilih tu

    BalasPadam
  6. wow sakan memborong. hehe..
    dapat buat ke labu sayong tu ? bestnya..

    BalasPadam
  7. Memang best dapat bercuti ni.. Tenang dan rasa nyaman je. Lagi-lagi pergi dengan family..

    BalasPadam
  8. cantik la handbag rabia.
    kota bharu :) suka.
    makanan nyer murah & sedap!

    BalasPadam
  9. cantiklah handbag... sy pun berkenan tgk

    BalasPadam