Q&A question at my Instagram

Assalamualaikum

Wah makin lama makin ramai yang nak ask me a question dengan Rabia kan. Memang best lah main ask me a question ni. Rasa macam jadi blogger terkenal lah pulak.. Meh lah tanya soalan banyak-banyak dekat rabia. Nanti rabia reply tau.. 












Meh lah tanya soalan lagi dekat Rabia . Nanti Rabia reply ya. Bestlah main ask me a question ni.

Tanya soalan berkaitan dengan blog lah pulak . Nanti Rabia share dekat Instagram dan blog tau .

Tanya je soalan yang berkaitan blog ke,kecantikan ke,study ke, or anything else .



Catat Ulasan

20 Ulasan

  1. nak tanya ni...rabia pakai hp model apa?

    BalasPadam
  2. Kenapa Rabia tak buat blog archive?
    Mrs. A nak baca post lama-lama tak jumpa.

    BalasPadam
  3. Oppss!!! ada rupanya sorry tak perasan. Mohon delete soalan tadi tu ya.

    BalasPadam
  4. Tak pernah try lg benda ni kt Ig. Hehehe

    BalasPadam
  5. Bagus la Rabia rajin layan soalan

    BalasPadam
  6. ptt mka rabia berseri2..ini rahsianya,..:)

    BalasPadam
  7. Rabia nak tanya, apa rahsia rabia rajin tulis blog?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Disebabkan Rabia bercita - cita tinggi untuk menjadi blogger terkenal. So Rabia berazam dan nekad aku nak jadi blogger famous ni . Jadi aku kena lah rajin update blog.

      Padam
  8. Nak Tanya gak.. selalunya Rabia post blog draft atau schedule?

    BalasPadam
  9. banyak review positf cosmoderm nim..tapi kak yaya belum cuba lagi.

    BalasPadam
  10. cosmoderm. ari tu aida research juga.
    tapi cosmoderm xde yg sesuai utk anak dara aida.
    so later later la cuba cosmoderm.

    BalasPadam
  11. nak tanya jugak.. macam mana kita nak tahu ayam tu jantan ker betina? hehehe.. gurau je..

    BalasPadam
  12. Salam adawiah awak duduk mersing johor ke??

    BalasPadam
  13. Salam adawiah awak duduk mersing johor ke??

    BalasPadam