NASI KERABU MHI

 Assalamualaikum semua. Kerap sungguh rabia makan nasi kerabu MHI.

Dari dulu sampai sekarang nasi kerabu ayam bakar la selalu repeat order nya. 


Nasi kerabu ayam bakar rm 6.00 free cod ya.

Murah lah tu. 

Search je entry nasi kerabu MHI di blog rabia ya . 

Memang banyakkk entry nasi kerabu mhi di blog rabiaaa . 

Sedapp sebab tu repeat ordered tuuu .


Catat Ulasan

7 Ulasan

  1. nyum sedapnya. kak suka banyak2 ulam dalam nasi kerabu :D

    BalasPadam
  2. Berbaloi selalu beli nasi kerabu. Sudahlah sedap, harga pun murah.... rezeki sungguh!

    BalasPadam
  3. Dulu masa kerja di Padang Jawa, ada satu warung akak ni jual nasi kerabu dengan ayam bakar. Sebagai orang Kelantan, rice to wednesday dia memang on point sangat. Cukup rasa dan ya RM6 juga. Tiber teringin........

    BalasPadam
  4. Pernah 2 kali makan nasi kerabu. Not bad, ok jugak rasanya.

    BalasPadam
  5. kalau sedap mahal pun org sanggup kannn inikan pulak murah!

    BalasPadam