Teacher adawiyah

 Assalamualaikum semua. Sekejap je masa kan . Dah hampir 3 bulan rabia bekerja di tadika sebagai guru bahasa inggeris .


Memang best kerja menjadi seorang pendidik namun bukanlah mudah nak menjadi seorang pendidik.

Rabia kadang kadang pun pernah marah juga . Tapi kanak kanak memang suka lah dengan rabia. Sebab selepas mengajar rabia bagi hadiah sticker minta diorang tampal dibag diorang.

Hadiah birthday rabia bagi pen kartun tu .

As a rewards la .

Doakan cikgu Ada kaya berjaya dunia akhirat ya sayanggg anak anak didik teacher Ada .

Diorang selalu ada story nak ceritanya ya .

Selalu panggil teacher Ada. Teacher Ada. 


Catat Ulasan

11 Ulasan

  1. kan, hehe. marah kejap je pastu ok balik

    BalasPadam
  2. bestnya ada teacher macam ni.. dapat hadiah...

    BalasPadam
  3. istri saya dulu juga seorang guru tadika. malah bilik pejabat saya sekarang di sebelah tadika sahaja...

    BalasPadam
  4. Hi Teacher? Bila sebut teacher ni teringat waktu dulu antara ayat yang selalu guna: Please teacher, may i go out? Semoga berjaya TEACHER. Guru menjadi teladan panduan kepada murid.

    BalasPadam
  5. Sonok mengajar budak-budak ni. Akak salute kat cikgu-cikgu macam Rabia yang sabar layan karenah anak-anak murid yang macam-macam perangai..hehe

    BalasPadam
  6. Sonok mengajar budak-budak ni. Akak salute kat cikgu-cikgu macam Rabia yang sabar layan karenah anak-anak murid yang macam-macam perangai..hehe

    BalasPadam
  7. semoga rabia akan terus berjaya dlm bidang pendidikan...

    BalasPadam
  8. besar pahala seorg pendidik tu kan

    BalasPadam