4 style in you

 Assalamualaikum semua. Saja lah try instagram story update yang terkini la tu.



Kebanyakkan nya rabia pakai baju kurung lahhhhh. 

Nanti beli baju kurung lagilah tu. Heheh .

Gene martino lawa lawaaa baju . Biasanya memang beli di situ jugak . 

Catat Ulasan

6 Ulasan

  1. Eceh eceh comal lah kak rabiatul.

    BalasPadam
  2. selalu nampak orang share ni kat IG story based pada soalan tu. Mana nak klik yang soalan ni?besa lah orang tua, ketinggalan sikit part ni..haha...

    BalasPadam
  3. Selalu nampak orang share ni kat IG story based pada soalan tu. Mana nak klik yang soalan ni?besa lah orang tua, ketinggalan sikit part ni..haha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kita yg muda ni pun mengong je nak try update terbaru setiap aplikasi hehe

      Padam
  4. tak pernah pulak tgk trend yg ginii

    BalasPadam