Beli wawa gift box black edition

 Assalamualaikum semua . Alhamdulillah rewards for myself ❤. Lama dah berkenang nak beli wawa gift box black edition ni .

Hari ini alhamdulillah rezeki boleh la beli .

Ada 11 items (campur limpatte/liptint/lipgloss)

2 perfume 

Free tudung pulak tu . Wawa scarves .




Balik tengahari kerja tadi . Terus pakai lepas makan tadi . Hahah . Try test . Hari ni saya kerja half day ya . 

Sebenarnya berkenang dengan bag dia tu lahhh . Tu nak beli sangatt kann .

Heheh . Takapalah rewards untuk diri sendiri . Bahagiakan diri sendiri. 

So you all boleh tengok Instagram rabia ya .

Ada rabia tag nama yang jual ni . 


Jemput shopping guys 🛍. 

Memangg rabia happy dapat beli guna duit sendiri . 

So apalagi jomlahh beli sekarangg .

Sesuai nak hadiahkan dekat sahabat sahabat ni kan . Mesti diorang happy .

Nak hadiahkan dekat mak pun boleh ❤. 

Ada 13 items . 

Catat Ulasan

9 Ulasan

  1. Wah..bestnya rewards tuk diri sendiri. Kita pun dah lama tak belikan apa-apa tuk diri sendiri ni. Mungkin boleh usha² benda ni juga

    BalasPadam
  2. wah bestnya reward diri sendiri <3

    BalasPadam
  3. Menariknya. Hadiah untuk diri sendiri pon best

    BalasPadam
  4. Dah penat bekerja kan, so kita belanja lah diri sendiri. Semoga Rabia sihat dan cantik selalu

    BalasPadam
  5. Warna lipmatte dia cntik, perfume dia pun wangi2..akk suke

    BalasPadam
  6. mmg cantik sgt beg tu rabia seronok kan shopping hihi

    BalasPadam
  7. akak ada set ni, rabia..kakak ipar bagi. perfume dia tu wangi..akak suka....

    BalasPadam