πŸ’œ

 Assalamualaikum semua. Selamat bercuti sekolah . Hari ini rabia cuti sehari sebab ada appointment dengan doktor . Alhamdulillah. Semuanya ok sihat. Jantung pun ok . Hari ini juga buat echo ataupun dipanggil scan jantung. Semuanya okey .

Sebelum pergi ke hospital ootd la dulu haha πŸ’•πŸ€£.

Umi snap gambar ni . Selfie di ruang tamu .


Selfie la dulu πŸ’•✅ One two three smile lah kitaaa . 

Hehe. Hopefully harap kesihatan rabia makin baiklah ya .

 Dann tak perlu dah nak ambik darah dahhh. Dann setahun sekali je jumpa doktor nanti. 

Alhamdulillah 🀲🏻.

Result darah pun ok .

Tak ada kaitan pun dengan jantung. Dulu naik sikit gula dalam darah sebab makan banyak sangat sos cili . Dah makan keropok keping ke , french fries ke mesti nak cicah dengan sos . Sekarangg nooo moreee sos dah.

Jadi terpaksa la ambik darah dan ada doktor minta ambik darah juga. 

Cuma jika rabia nak kahwin kenalah inform awal awal dekat doktor. 

Bab berkaitan jantung ni penting. 

Doakan rabia semakin sihat sentiasa ya .

Berat terkini ok sikit. 47.6 kg je.

Dulu 50 kg keatas la . Yalah sebab nya banyak keluar peluh dekat tempat kerja kan. 


4 ulasan:

  1. Semoga dianugerahi keafiatan yang berpanjangan

    BalasPadam
  2. alhamdulillah..moga makin sihat rabia. kesihatan jaga tau. kurangkan makanan yang kurang berkhasiat tu. hehe. cakap orang, sis pun sama. cili sos tak tinggal. haha..

    BalasPadam