Makan makan

 Assalamualaikum semua. Baru baru ni rabia dapat gaji . Petang tu terus ajak umi ayah pergi makan di cafecito tok molor kampung laut Kuala Terengganu . 

Hari sabtu tu rabia keluar makan makan dengan umi ayah ❤. 


Nasi goreng cina untuk Rabia 💙. 



Jasmine green tea sedapp. Siap letak dalam teko mari hantar dekat meja tau . Sedap sangattt . Memangg kena repeat makan la dekat sini lain kali 💕. 



Cafe ni terletak di Jalan Alam Mutiara Tok Molor Kampung Laut Kuala Terengganu .

Sedappp sangattt tauuu . Semua makanan dia the best . Good place ❤🤍❤💕❤😍.

Jomlah mari makan sini ya ❤. 

Nak celebrate birthday ke boleh sangatlah makan di sini . 

8 ulasan:

  1. Sesekali tukar selera memang best..

    BalasPadam
  2. Sedapnya tengok tapi jauh lahai nak pergi hhahaha

    BalasPadam
  3. Presentation nampak sedap, cafe pun ce

    BalasPadam
  4. presentation makanan nampak sedap. cafe pun cantik. jadi double berselera nak makan kat sini..

    BalasPadam
  5. zaman mak kita dulu tempat makan macam ni dah kira standard orang kaya. bila kita bawa mereka, mungkin mereka rasa canggung dan tak berani nak order lebih lebih....ha!

    BalasPadam
  6. nasi goreng cina tu sedap tu sebab tbyk bahan

    BalasPadam