Menang contest kali ke 16

Assalamualaikum semua.Hari ini rabia kurang sihat sikit.Sebab tu lama sangat tak blogging ni.Nak tahu tak..rabia menang contest kali ke 16 tau.Kali ni rabia menang,rabia dapat shawl . Rezeki rabia kan ada orang cakap dekat rabia tuah sungguh rabia dapat menang contest.

Tak gosok lagi shawl ni  Tak sabar nak pakai shawl ni 


Nanti menang apa pulak ea..hehe..rabia ni memang suka join contest  Hari-hari menang pun tak apa 

Dalam bilik tu dah bersepah dengan hadiah contest je 

Untung kan. 

Ni rabia nak kasi tips lah cara nak menang contest 

1. Baca dulu syarat yang ditetapkan oleh admin contest
2.Share banyak-banyak lah dan post dekat facebook awak
3.Kalau admin nak komen paling banyak.komen lah banyak mana awak nak komen  
4.InsyaAllah awak menang 

 That all for today 

 Assalamualaikum 

 Ikhlas daripada : Rabiahtul adawiyah abdul ghani 



Catat Ulasan

0 Ulasan