Post Page Advertisement [Top]

 ASSALAMUALAIKUM

Hai korang.selamat bercuti.Hari ini rabia nak cerita pasal barang makeup rabia.

Hmm..banyak ke barang makeup rabia? Tak banyak sangatlah.. 


Inilah senarai barang makeup rabia :

Bag travel
 Face relaxing treatment(FRT FELLERA BEAUTY)
Nivea creme
The blushed nudes maybeline
Oval brush dan brush lain-lain
Nutrimetics blushed
Duoya mascara
Lipstick
Suikone cushion blush(tapi tak pakai dah sebab tak sesuai dengan kulit muka rabia)naik jerawat 

Sorry gambar tak clear lah..nanti rabia buat video ya.dan masukkan video ni pada youtube

Rabia edit gambar dengan video ni melalui aplikasi made viva video.So gambar nampak clear lah

Ada orang tanya rabia beg travel tu besar ke ? Sederhana lah.Beg travel tu rezeki menang contest.Suikone cushion tu mua bagi.Sebab support dia selalu kan.Nivea creme dan duoya mascara tu pun rezeki menang contest.Yang lain-lain tu beli je.



 Rabiahtul adawiyah abdul ghani 

9 ulasan:

  1. wahh banyak eh menang contest.. hehe

    BalasPadam
  2. Mek pulak barang makeup :

    Based 1 : bb cushion laneige
    Based 2 : conceler maybelline & cc cream clinique
    Baswd 3 : compact powdee maybeline
    Blush : odbo
    Eyebrow : maybelline
    Mascara : maybelline
    Eyeliner : maybelline
    Lipstikc : maybelline

    BalasPadam

  3. Best ada beg travel cam gini. Senang nk bw memana kan

    BalasPadam
  4. kalau dulu Umi mmg simpan alat2 ni dlm beg..kemas jer tapi sekarang..dh kurang kerajinan..letak lipgloss, eyeliner dan compact kat celah poket beg jer kekdg tu...sadis kan hehe

    BalasPadam
  5. syoknya dah ada beg makeup besar ni..boleh bawa kemana je.. nanti nak tengok video ..

    BalasPadam
  6. Kdg2 ada brg mekap tp xreti nak guna huwaa hehe beg tu comel qaseh de tp yg besar ..

    BalasPadam
  7. Wow, best jugak dapat hadiah contest, beg tue.. =)

    BalasPadam
  8. cantiknya beg makeup rabia..besar mana eh

    BalasPadam
  9. Banyak barang mekap up dia.. Hihihi.. Beg makeup tu cantik

    BalasPadam

Bottom Ad [Post Page]