Post Page Advertisement [Top]

Assalamualaikum 💜 Salam jumaat

Semalam sempat jugak update blog..Pagi 1 entry.. Malam 1 entry..Selepas update blog tu.Terus masuk ke dalam group blogger pantai timur..Rabia bagi link blog rabia.Supaya mudah blogger-blogger nak baca blog rabia kan.

 Pok ucu reply..gigihnya rabia update blog 😂😂 Hehehe..tu lah kan mesti orang pelik kan..semangatnya rabia ni..

Sempat jugak blogwalking blog orang lain,sempat update blog..Setiap hari ke update blog?

Hmm..Selepas selesai buat kerja rumah..Ada masa lebih rabia update blog lah..Kalau lama-lama tinggal blog ni.Bersarang lah blog ni..

Disebabkan rabia nak jadi top komentar di mana-mana blog dan famous blogger..Rabia kuatkan semangat dan berusaha untuk mencapai cita-cita ni.

Sebab tu rabia selalu aktif di blog ni 💜  Dan rabia akan join lagi mana-mana group blogger.Sebab nak berkenalan dengan ramai blogger lagi.

Dan juga rabia aktif berblogging ni sebab nak naikkan pageviews blog.sebab dah nampak peningkatan pv blog dah ni.

RABIAHTUL ADAWIYAH ABDUL GHANI 

9 ulasan:

Bottom Ad [Post Page]