Search This Blog

Jumaat, 15 September 2017

My fav mamee kari berapi

Assalamualaikum 

Selamat pagi.Hari ini rabia nak cerita pasal makanan kesukaan saya.Mamee kari kesukaan saya?


Disebabkan blogger ni update blog pasal maggi nya.So rabia terliur sangat.Jadi rabia dengan keluarga rabia pergi beli mamee kari di sabasun kuala terengganu pada waktu malam.


Petang nanti nak masak mamee kari ni lah.Terliur sangat dah.Sekali sekala je makan ni.Tak baik untuk kesihatan kan.




Kari berapi pedas gitu.Rabia tak berapa suka makan mamee perisa ayam tu.Sebab tak pedas.Yang ni pedas.Perencah dia tu sedap dihirup.

Rabia biasa makan mamee SLLRRRP ni lah.sedapnya hingga tak terkata.Kalau mamee cup tu sedap jugak.


Korang mesti terliur tengok mamee kari ni kan.  Mamee kari memang sedap.Menyelerakan.tak sabar nak makan ni.


Rabiahtul adawiyah abdul ghani 

12 ulasan:

  1. Dah lama x mkn mamee slurp.... Sedap dimakan

    BalasPadam
  2. ermm.. sedap sedap.. sya suka jugakk.. nyummm

    BalasPadam
  3. wow!! tudiaaa.. geng mameee. sy pon slh sorg..kikikkki

    BalasPadam
  4. Meknlagi suka maggy 😂 Tk pernah beli mamee.

    BalasPadam
  5. Pernah makan mamee kari ni.. Memey sedap terliur kena beli nanti ni

    BalasPadam
  6. Mamee Sllrrrp nie memang pedas, akak tak tahan pedas. Kalu nak makan pun,akak pakai pes dia dalam setengah jea..

    BalasPadam
  7. jarang makan jenama ni..biasa selalu beli Maggi je

    BalasPadam
  8. sedapnya, selalu maggi kari beli jenama maggi or cintan je..haha

    BalasPadam
  9. Belum pernah try lg brand ni

    Hye rabia.. Salam kenal dr ciksu
    Dr blog qasehnyarania 😉

    BalasPadam