Assalamualaikum 

Selamat pagi.Hari ini rabia nak cerita pasal makanan kesukaan saya.Mamee kari kesukaan saya?


Disebabkan blogger ni update blog pasal maggi nya.So rabia terliur sangat.Jadi rabia dengan keluarga rabia pergi beli mamee kari di sabasun kuala terengganu pada waktu malam.


Petang nanti nak masak mamee kari ni lah.Terliur sangat dah.Sekali sekala je makan ni.Tak baik untuk kesihatan kan.




Kari berapi pedas gitu.Rabia tak berapa suka makan mamee perisa ayam tu.Sebab tak pedas.Yang ni pedas.Perencah dia tu sedap dihirup.

Rabia biasa makan mamee SLLRRRP ni lah.sedapnya hingga tak terkata.Kalau mamee cup tu sedap jugak.


Korang mesti terliur tengok mamee kari ni kan.  Mamee kari memang sedap.Menyelerakan.tak sabar nak makan ni.


Rabiahtul adawiyah abdul ghani