Post Page Advertisement [Top]

ASSALAMUALAIKUM 

Malam ni rabia nak cerita sedikit tentang kisah hidup rabia . Nak tahu tentang biodata saya tak?


 

Nama : Rabiahtul adawiyah bt abdul ghani
Umur:21 tahun
Tarikh lahir:21/12/1996
Menetap : Kuala Terengganu
Pendidikan : Sijil Kemahiran Malaysia Penjagaan & Pendidikan Awal Kanak-Kanak

Bulan 10 ni start study dah.. Diploma Penjagaan Dan Pendidikan Awal Kanak-Kanak
        
Pengalaman bekerja : Guru tadika,taska,transit

Merupakan anak tunggal dan rapat dengan umi dan ayah..Sebab tu saya manja dengan mak ayah saya je.

Saya seorang pendiam sangat-sangat.Sebab tu tak ada kawan sangat.Suka bersendirian.Suka buat hal sendiri

Hobi: Berblogging,blogwalking blog blogger,main phone,main instagram,facebook dan blog

Kegemaran Makanan / Minuman:  Nasi ayam,nasi goreng,chicken chop,nasi beriani,air kosong,jus buah-buahan


Start menulis blog pada tahun 2016.Baru lagi lah berblog ni.Sekarang 2017 dah.
Blogger since 2016-2017

Pada mulanya saya suka membeli majalah dara dot com. Suka baca kisah hidup blogger famous yuyu zulaikha.

Sebab apa saya suka berblogging


  • Dapat ramai kawan blogger
  • Dapat ilmu pengetahuan / tips/info
  • Sejak ada blog ni lah semakin ramai kenalan di facebook/instagram
  • Suka berkongsi pendapat dengan blogger
  • Nak jadi famous blogger
  • Nak mengeratkan hubungan ukhwah dengan blogger 
Selepas habis study nanti..rabia nak apply kerja tadika permata.
 
Rindu nak jadi cikgu semula..
 
Rindu jugak dekat students-students ni.Mampu menahan rindu je dekat students ni
 
Saya suka tengok tutorial makeup mua(makeup artis)especially kak yana lah kan.
 
Suka makeup looks simple je
 
Suka kumpul barang-barang makeup banyak-banyak padahal tak pakai pun 
 
Suka sangat main dengan kucing.
 
Suka dengar lagu di joox ataupun youtube
 
Facebook:Rabiahtul adawiyah
Fanpage Fb: Blog Rabiahtul Adawiyah

Instagram:rabiahtul_adawiyah_

Youtube :

Rabiahtul Adawiyah

 

 
 

 

8 ulasan:

  1. wah dikrabia pernah bekerja sbg guru tadika

    BalasPadam
  2. All the best rabia dlm apa jua yg dilakukan

    BalasPadam
  3. Wahh samalah husniey pun stay di Kuala Terengganu, asal kemaman. hehe

    Berkahwin dengan orang sini..
    Goodluck study nanti 👍👍

    BalasPadam
  4. All the best untuk segala cita-cita and impian ya !

    BalasPadam
  5. Wahh, sepp sikit, sebab awak pencinta kucing.. =)

    BalasPadam
  6. Ada sama la kita sukakan kucing

    BalasPadam

Bottom Ad [Post Page]