Sabtu, 29 September 2018

Sutra beach resort Kampung Rhu Tapai, Setiu, 21010 Kampung Merang, Malaysia

Assalamualaikum.Selamat pagi. Hari jumaat baru ni rabia dan sekeluarga bercuti di sutra beach resort.








Pemandangan dekat sini memang cantik. Selalu bercuti di sini. Pantai nya pun cantik. 



 Makan petang di restaurant merang 


Nasi goreng sutra 


Makan pagi


My parent

Makanan di sini memang sedap,suasana pun best. Korang wajib datang ke sini tau.

Kampung Rhu Tapai, Setiu, 21010 Kampung Merang, Malaysia

Korang boleh google je sutra beach resort ni.

Tak silap rabia tahun lepas pun rabia dah update entry bercuti di blog tau.

Boleh baca semula entry ni ye 
https://rabiadawiyah21.blogspot.com/2018/03/bercuti-di-sutra-beach-resort.html

Next year,insyaAllah raya nanti nak bercuti dekat sini semula lah.

Nak raya di sutra beach resort . 

Yang benar

Rabia

10 ulasan:

  1. tak pernah sampai lagi sini!!ada rezeki boleh pergi macam best je!

    BalasPadam
  2. wah..bestnya rabia..bercuti sokmo..:)

    BalasPadam
  3. Bestnya bercuti di Setiu..cantik kan pantai sana? Dah lama cheq tak ke Terengganu :)

    Follower #303

    BalasPadam
  4. wow... syoknya rabia.... makan pun nampak best.... rabia makan la byk2....

    BalasPadam
  5. Lama tak ke teganu.. Adududuu
    Rinduu

    BalasPadam
  6. Asalam ..kunjungan awal pagi..

    BalasPadam
  7. Cantik view kat sini. ada rezeki inshaAllah boleh bercuti di Sutra Beach Resort ni

    BalasPadam
  8. cantiknya resort ni.. insyaaALLAH ada rezeki dapat kesana nnt

    BalasPadam
  9. lama dah x holiday di pantai timur.
    especially tganu.
    tganu memang mest. murah makannya. dan sedap!

    BalasPadam