Rabu, 30 Januari 2019

Cik epal komen entry blog rabia

Assalamualaikum semua. Cik epal komen entry blog Rabia lah.
Entry lama dah ni rabia update. Pasal mamee kari rabia makan tu.


Cik epal tanya best ke kalau makan perencah dia macam tu je? Hehe.

Rabia memang biasa dah makan mamee kari cicah dengan perencah kari dia tu . Sebab sedap . Hehe.

Tapi jangan amalkan sangat makan Maggi atau mamee dengan perencah tu ya. Tak baik untuk kesihatan.

Hati ni memang gembira sangat apabila blogger famous datang menyinggah blog Rabia yang tak seberapa nak cantik ni.

Alahai terharu sangat-sangat ni. Thank you Cik epal sudi komen entry blog Rabia.

Doakan jugak lah semoga Rabia dapat jadi blogger sehebat cik epal.

Aamiin. Tolong Aamiin kan ye?


17 Comments:

  1. Alhamdulillah. In Sha Allah. Aamiin.

    BalasPadam
  2. Aamiin..
    Untung tu orang famous komen..

    BalasPadam
  3. Wah..seronoknya,fatin pun admire dengan cikepal :)

    BalasPadam
  4. Wow... seronoknya.. kalau MZ pun sukaa

    BalasPadam
  5. Wah cik epal komen :) hee. congrats Rabia

    Ika datang singgah sini. https://ikashoid.blogspot.com/2019/01/book-review-kacau-by-ariff-adly.html

    BalasPadam
  6. wow..bestnya bila blogger femes datang komen

    BalasPadam
  7. haha kite geng. akak pun makan mcm tu jugak dulu

    BalasPadam
  8. Tahniah... Semoga Rabia juga turut berjaya dengan apa yang dihajati

    BalasPadam