Rabu, 15 Mei 2019

Assigment lesson plan

Assalamualaikum semua..

Hari ini rabia dan group assigment rabia pergi ke tadika untuk mengajar kanak-kanak membuat kolaj ikan.

Group assigment rabia 3 orang iaitu rabia,afiq dan jie . Rabia yang cari tadika ini. 

First time jejak dekat tadika ini,kanak-kanak dekat sini dah selesa dengan kami. Kitaorang memang happy melihat wajah kanak-kanak yang comel ni.













Thank you adik-adik yang sporting ni. Cikgu Rabia pun penat layan kerenah u all ni.

Nanti cikgu rabia cuci gambar ni. Cikgu nak buat kenangan . Hehehe. Nanti kalau ada assigment lain yang kena pergi tadika lagi. Cikgu rabia pasti akan datang ke sini.

Macam-macam ragam lah perangai adik-adik ni. Ada yang bising,ada yang menangis,ada yang nakal. 

Cikgu rabia doakan u all berjaya dunia akhirat.Cikgu rindu dengan u all. Baru sehari pergi ke tadika.Cikgu dah rindu dah dekat u all.

Thank you adik-adik sebab sudi belajar dengan cikgu rabia,cikgu afiq dan juga cikgu jie.


6 ulasan:

  1. i'm happy you're doing good

    BalasPadam
  2. Selamat Hari Guru :)
    Best buat assignment mcm nie

    BalasPadam
  3. Selamat Hari Guru rabia.. seronok buat assignment macam tu.

    BalasPadam
  4. semoga rabia akan jadi seorang guru yg berdedikasi slps grad nanti….

    BalasPadam
  5. terkenang ari tu, tolong anak akak plan utk exam senilukis nyer.
    kolaj.

    BalasPadam