Rabu, 15 Mei 2019

Assigment lesson plan

Assalamualaikum semua..

Hari ini rabia dan group assigment rabia pergi ke tadika untuk mengajar kanak-kanak membuat kolaj ikan.

Group assigment rabia 3 orang iaitu rabia,afiq dan jie . Rabia yang cari tadika ini. 

First time jejak dekat tadika ini,kanak-kanak dekat sini dah selesa dengan kami. Kitaorang memang happy melihat wajah kanak-kanak yang comel ni.













Thank you adik-adik yang sporting ni. Cikgu Rabia pun penat layan kerenah u all ni.

Nanti cikgu rabia cuci gambar ni. Cikgu nak buat kenangan . Hehehe. Nanti kalau ada assigment lain yang kena pergi tadika lagi. Cikgu rabia pasti akan datang ke sini.

Macam-macam ragam lah perangai adik-adik ni. Ada yang bising,ada yang menangis,ada yang nakal. 

Cikgu rabia doakan u all berjaya dunia akhirat.Cikgu rindu dengan u all. Baru sehari pergi ke tadika.Cikgu dah rindu dah dekat u all.

Thank you adik-adik sebab sudi belajar dengan cikgu rabia,cikgu afiq dan juga cikgu jie.


5 ulasan:

  1. i'm happy you're doing good

    BalasPadam
  2. Selamat Hari Guru :)
    Best buat assignment mcm nie

    BalasPadam
  3. Selamat Hari Guru rabia.. seronok buat assignment macam tu.

    BalasPadam
  4. semoga rabia akan jadi seorang guru yg berdedikasi slps grad nanti….

    BalasPadam