Jumaat, 17 Mei 2019

Terjumpa blogger kak fatin diana di vfest

Assalamualaikum semua.. Fuhh penatnya rabia hari ini.Rabia pergi cari baju raya. Tahun ni keluarga rabia pakai baju raya tema warna merah. Tapi rabia punya tak ada baju raya warna merah. Pergi vfest nak cari baju raya. Tapi saiz baju rabia ni agak susah nak cari. Disebabkan tubuh ku ini kecik molek. Dan baju dah ok dah. Lengan pulak besar. Okeylah nak beli baju dekat gene martino lah.

Lepas tu sambil-sambil cari baju raya terjumpa kak fatin diana blogger pantai timur ni.



Rabia siap save gambar ni dalam pendrive. Sebab nak cuci gambar ni tau. Kenangan dengan blogger ni.Alahai cantik kak fatin diana ni.

Next time,insyaAllah kita berjumpa lagi ya. Itulah nampak je rabia pendiam kan? Tapi ramai pulak dia berkawan.Berkawan dengan blogger.


9 ulasan:

  1. wahh bestnya saya nak jumpa rakan blogger x pernah lgi huhuhu
    kwn ramai tpi diorang semua x main blog

    BalasPadam
  2. Blogger pantai timur Kak LeYa lom dapat jumpa lagi.. Hehe..

    BalasPadam
  3. im glad you're having fun ^^

    BalasPadam
  4. Bila jumpa dengan rakan blogger ni memang best

    BalasPadam
  5. seronok dapat jumpa kawan alam maya depan-depan kan..

    BalasPadam
  6. Best dapat jumpa rakan blogger

    BalasPadam
  7. Wahhh tak tersengaja jumpa tu kalau betul set date mau lagi ramai yang dapat jumpa tu

    BalasPadam
  8. sillaturrahim :)
    dari alam maya ke alam benar...

    BalasPadam