Bawal Chiffon

ASSALAMUALAIKUM 
Hari ini rabia  nak share gambar rabia pakai tudung bawal chiffon bercorak bunga tau !
Nak tahu tak harga bawal chiffon ni berapa ringgit?
Seriously korang akan terkejut bila dapat tahu harganya nanti
Bawal chiffon ini harganya sangat sangat murah 
Hanya rm 8 ringgit sahaja 
Hanya tinggal 2 tudung je tau 
My mum ambik tudung yang warna pink lembut 
Rabia ambik warna hijau
wah hijau nya Rabia ingatkan warna hitam.rupanya colour hijau.my mum scroll dalam facebook.my mum tengok je gambar tudung ni.terus tanya rabia nak beli tak..rabia cakap je lah nak beli lah.sebab murah sangat.



Cantiknya bawal chiffon ni 
Korang jangan ingat ni shawl tau !Ini tudung bawal chiffon
Rabia saja je pakai macam shawl  
Sebab tudung bawal ni macam-macam gaya korang boleh buat kan
Rabia suka gaya shawl gitu
Baru nampak cantik 
Raya nanti rabia boleh pakai bawal chiffon ni 
RAYA NANTI NAK PAKAI BAJU CANTIK-CANTIK
TUDUNG PUN CANTIK-CANTIK 
ASSALAMUALAIKUM SEMUA CANTIK-CANTIK 

Blogger : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani 












Catat Ulasan

0 Ulasan