Festival pelamin & rias di terengganu trade centre

 Assalamualaikum,hai 

Lama sangat rabia tak berblogging kan

Maaflah,rabia sibuk sikit baru-baru ni

Awak-awak orang terengganu ni pergi tak festival pelamin & rias di terengganu trade centre (TTC) ?

Rabia pergi hari khamis baru ni (13.4.17)

Sebab apa?

Sebab nak selfie dengan leader fellera beauty ni lah

Rabia pakai produk fellera beauty yang tengah hot sekarang tau

So tak sempat nak ambik gambar pelamin dan model pengantin ni 


 Ni lah leader fellera beauty malaysia..Dia pernah masuk tv 3 & 9 tau.Dalam rancangan nasi lemak kopi o & wanita hari ini .Hai cikyu U are so beautiful and so kind 

 Rabia macam frust juga.sebab tak sempat selfie dgn madam  founder fellera beauty ni  sempat selfie dengan leader je.

 Alamak...gambar model pengantin dan pelamin serta gubahan  bunga pun tak sempat nak snap..

  Tak apalah,lain kali ada event apa-apa just call me okey . I akan  datang dengan segera ya. Apa yang best di festival pelamin & rias di ttc ni?

  Aktiviti yang diadakan di ttc baru-baru ni adalah :

  • SENI SOLEKAN PENGANTIN
  • MY IDOL PENGANTIN RAJA SEHARI
  • SENI FOTOGRAFI & KAD JEMPUTAN
  • ADAT MERENDOI & CUKUR JAMBUL
  • SENI GUBAHAN DAN UKIRAN BUAHAN
  • BUSANA FESYEN  PENGANTIN RAJA SEHARI
  • PAMERAN DEKORASI PELAMIN PENGANTIN 
  • FESYEN KANAK-KANAK RATU FLOWER GIRL
  • PENGANTIN BERSELAWAT,BERZANJI DAN MARHABAN 
  Blogger : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani 

Catat Ulasan

0 Ulasan