Bergaya dengan beg baru dan jam baru

ASSALAMUALAIKUM 

Hi korang 


Hari ni rabia nak share gambar beg baru rabia



Rabia baru je beli beg yang comel ni



Jenama apa beg comel rabia ni?



Semestinya furla lah 



Rabia kan suka tukar-tukar beg



Hari ini pakai beg lain.esok,lusa pakai beg lain



HAHAHAHA



Tapi sekarang rabia cuma pakai beg furla je lah.


Nak tahu tak berapa harga beg furla ni?

Harganya rm 80 free postage SM & SS

Free jam tau 



  Awak-awak semua jom beli beg yang comel ni 

INSTAGRAM : hawacouture.my


 Tak beli beg ni,menangis lah pulak 




Rabia beli beg ni lah tapi warna pink lah 




Ni lah dia beg baru dan jam baru 
Cantik kan 



Pink nya wah comelnya 

 Inilah jam baru tu 


 Untunglah beli beg dengan hawacouture ni

Dah beli beg + free jam lagi 

 Bukan senang nak dapat free jam ni

 Korang semua apalagi jom pakat serbu instagram @hawacouture.my 


Blogger : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani 







Catat Ulasan

0 Ulasan